|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() [quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...[quote]
עדיף למות ולא לפחד מהמוות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
ותיראה אותו היום, כל מי שצחק עליו מוצץ לו עכשיו את הזין! הוא חי כמו מלך בתוך בית שניראה כמו משו שהוציאו מסרט מדע בדיוני אם חלליות ורובוטים והכל אוטומטי, ואני בטוח שהוא אפילו לא חושב על אותה תקופה שהוא היה "אפס"...
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=kaga][quote=d-undertaker]
ציטוט:
הכי קל למי שלהורים שלו לא אכפת ממנו, יכול לעשן סמים, לעשות שטויות בכיף לא צריך לחשוב על זה שהאמא שלו עלולה לקבל התקף לב אם יקרה לו משו...
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=///Efi///][quote=kaga]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=kaga][quote=///Efi///]
ציטוט:
אבל אם זה סתם אפס 1.50 גובהה 40 קילו מישקל שמיתפלצף כי יש לו גב אני דורך עליו וכבר דרכתי על הרבה כאלה, אבל אז כשבא הגב עשיתי מה שרשמתי בהתחלה... ואני גאה בזה!!! ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=d-undertaker]
ציטוט:
אתה יודע שאיזה ערס קטן מושתן אחד, רצח מישהו רק בגלל שבנאדם אמר לו שהוא הפיל 100 שקל והבנאדם רצה להחזיר לו והוא אמר איזה בדיחה קטנה, והערס רצח אותו |
|
![]() |
![]() |