|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קונים בסופר..זה בקבוק זכוכית כזה
אתה יכול לקנות רוטב סיני כזה לחתוך תחזה עוף לרצועות ולבשל עם ירקות ואורז יצא לך סיני כזה יוצא טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אולי תמתכוון לטגן? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יכול להקפיץ רצועות עוף עם אטריות אורז או איטריות ביצים.
חלבון ופחממה בווק אחד. אם אתה בקטע אני יעלה מתכון,20 דקות הכנה ,תענוג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מאטריות עם עוף אם יש לך גם מתכון לירקות (ברוקולי-גזר-גמבה לדוג') עם עוף מוקפצים יכול להיות גם טוב .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() כן תעלה יכול מאוד לעזור לי יש מתכונים יותר פשוטים?
אז תרשמו אותה פה לא רק תשמות תתהליך ותמצרכים נורמלי תודה רבהה!! מודה לכל מי שיעזור! נ.ב לא קשור לנושא אבל מה זה מוניטין?! ומי יכול להביא אותו? |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתכון שלי ... :]
ארוחה סינית כשרה למהדרין ! לוקח את החזה עוף- חותך אותו לרצועות שם על המחבט (שהיא כמובן מטפלון, בלי שמן) לקוח גזר- חותך אותו ל 4 ואז לרצועות דקות וזורק למחבט לוקח פלפלים מכל הצבעים- חותך אותם לרצועות וזורק למחבט קח בצל- בצל שלם לרצועות רוטב סויה- לטעם משופר קונפלור- בכדי לתת לזה מרקם סמיך ולספיגה בירקות מלח פלפל גרוס- לפי הטעם וזהו... אחלה ארוחה ביחד עם אורז ... אני מפנק את עצמי ברצועות גדולות של חזה עוף ובכמות נכבדת אז כל אחד לפי הטעם, אבל בעיקרון יוצא פיצוץ !
__________________
There's a difference between knowing the path & walking the path |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה רוטב ברבקיו,ותאכל את זה אם השניצל,
לא ימאס לך רק אחרי הרבה הרבה זמן, אתה יכול גם ליקנות רוטב צ'ילי מתוק. אה וזה טעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() העצה הכי טובה שלי אלייך היא שתריץ חיפוש על "חזה עוף" פה בפורום. יש 200 פוסטים כאלה בדיוק עם אין ספור מתכונים.
|
![]() |
![]() |