|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עוזרים לא עוזרים למה לא לפרגן וכל הזמן לתקן מה שלא צריך כדי לנסות לחפש דרכים להיות יותר בקיאים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה לפרגן מה אתה טמבל? יש לך חרא תוכנית מה אתה רוצה שאני אגיד לך פצצה של תוכנית כל הכבוד תמשיך ככה? להיפך אני אומר לך מה ומאיפה לתקן, לא טוב לך אתה יכול ללחוץ על האיקס האדום למעלה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם החרא תוכנית הזאת אני השגתי תוצאות יפות אז לפני שאתה סתם מדבר תסתכל על חרא כמוך שמנסה לפסול דברים חסר ניסיון עם כל ההודעות שיש לך פה אתה ניראה סתם כמו אחד שחופר בפורום ימשועמם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
וואיי זאת התוכנית הכי טובה שראיתי איי פעם... וואיי אייזה חכם אתה איך לא חשבת על זה... וואיי אייזה סקסי אתה כל כך עושה לי את זה.. מספיק מחמאות ופירגונים או שאתה רוצה גם סוכריה על מקל על זה שהיית ילד טוב ובוגר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום לעזור למשתמש אשר ביקש את עזרתכם יפה, החלטתם לצאת עליו בדברי איוולת. אני מצטער מאוד בשם פותח הדיון שהוא לא גאון הדור כמוכם, "פאניק", "סלים שיידי" שכמובן מסתתרים תחת שם בדוי ועוד מקללים, כגרועים שבפחדנים... כנראה זה מראה משהו על הרמה שלכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צודק ,מאור אני מסכים איתך הם לא התבגרו פה אף אחד פה לא רציני כל אחד ואחד פה מהווה סכנת הכחדה לפורום שבעבר החשבתי אותו טוב כיום הוא נפל שולל לילדים חסרי צניעות וניסיון ,החזקתי מהפורום הזה כפורום טוב בעל ניסיון אני רואה שכולם פה ילדים קטנים ללא טיפת יידע
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הבנאדם מברגע שהוא נכנס לפורום הוא בא עם שאלות ומחפש עזרה- דבר לגיטימי כשרוצים ללמוד ולהישתפר... ועכשיו הוא פותח פוסט ומתלונן על זה שלא מפרגנים לו ומעירים לו על התוכנית שבנה... מה זה פה גן ילדים? מפרסמים תוכנית בשביל ביקרות על התוכנית כדי לשפר אותה לא כדי שיגידו לך שהיא טובה כשהיא לא... דבר שני אני לא קיללתי ודיברתי כמו אפס עד שהמתיפיף הזה בא והתחיל לדבר ככה... אם כל הכבוד בנאדם שבא לפה ושואל כל כך הרבה שאלות ומקבל תשובות מאנשים שלא מכירים אותו ויושבים בבית קוראים את התוכנית שלו ואת ההודעה שלו וטורחים לכתוב תגובה שתעזור לו מתוך אינטרס אחד- לעזור לו.. והאפס הזה בא לפה ומתחיל ללכלך על כל אלה שעזרו לו... זאת ההתנהגות הכי מסריחה שראיתי פה בפורום... במקום להתנצל ולהבין שדיבר שטויות הוא מתחיל ללקלל משתמשים עם ניסיון בתחום פי 2 ממנו שעזרו ותרמו לפורום הזה פי כמה וכמה ממנו... אני מקווה שאני יזהה את המשתמש הזה בפעם הבאה שהוא יפתח דיון כדי שאני יזכור לא לעזור לו... גועל נפש... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סליים שיידי, אבא'לה, מה אתה מתרגש? אתה לא רואה שהם נרשמו לפורום כדי לזיין בשכל?
באים מבקשים עזרה, מקבלים אותה ובאים בטענות. מה אתה בכלל רב איתם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באים מבקשים עזרה ובימקום להגיד תודה בוכים על זה התשובה לא הייתה מפרגנת.... דרך אגב בזמן האחרון יש יותר ויותר חדשים, כימעט כל יום אני רואה מישו אם 1 הודעה, ואחרי שבוע הוא נעלם.... ומישום מה יש לי תחושה שמאור ומאיר זה אותו אחד... ![]() ![]()
![]() |