|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בימים קשים כאלה ..
השאלה שנשאלת: היא איפה סטלין ? :] עכשיו רציני , המצב קשה כל עוד לא יעמידו את החינוך בסדר העדיפויות אנחנו נמשיך להדרדר, לא שאני איזה צדיק ותמים.. :] בגלל שאין לנוער אלטרנטיבות ואין לו תעסוקה זה מה שקורה... תנו לנו פעילויות ספורט בחינם בכל עיר.. תנו לנו מקומות עבודה אחרי הצהורים שנהיה עסוקים במשהו .. זה מה שקורה שכל היום יושבים בבית ושותים ומבאנגגים טוב עזבו שכחתי לרגע שזאת ישראל ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור "זה ישראל", זה הכל הורים חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
מה מה קשור ????? מה ??? אתה לא מבין שבעולם הזה הכל רץ הכל השיגי ההורים בקושי בבית ! ההשפעה של ההורים על הנוער היא ממש שולית .. הרוב מתקבל מן המערכת , ואיך שהמערכת נראת ככה הנוער ! פשוט מאד
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס עם השטויות הסוציולוגיות האלה, אם בן אדם הולך לדקור מישהו אז: 1. הוא דפוק בשכל 2. ההורים שלו עוד יותר דפוקים שלא חינכו אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() פשוט לא להאמין היום כל אחד ניהיה ילד דוקר זה משהו... ליפני כחצי שנה בערך 2 נערים נרצחו בעיר שלי אחד מהם למד איתי בכיתה =x זה פשוט משהו מטורף..
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אחרי ההרשמה הם קולטים אהה אין לך 18 ? מצטערים החוק החדש קובע עבודה במפעלים רק מגיל 18 רוצה אולי מנקה במתנ"ס, מה?? אלוואי דודה שלה תיהיה מנקה במתנ"ס
![]() |