|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהיה אתמול ני לא ממש זוכר, נדמה לי שעשיתי 6 חזרות עם 36 קילו בבנט אובר רואז,
7 מתח (ירדתי כי התחלטי עם הבנט אובר רואז, מעכשיו אני תמיד מתחיל קודם עם הרואז) בפולי עשיתי 90 Lb 9 חזרות מקבילים: סט ראשון 6 סט שני 5 שלישי 5 אחרון 4.5 ![]() היום: סקוואט: 164 Lb נראה לי, אני לא בטוח כי אני עושה את זה במכשיר כזה לא עם מוט חופשי אלא עם פאדים כאלה על הטרפזים.. כפיפות ברכיים: 35 12 חזרת 40 10 חזרות 45 9 חזרות מיליטרי: אותו משקל אחרי הטרי-סט ממש שרפו לי הכתפיים, זה מסוכן? או שזה בסדר וזה בגלל המאמץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי לעשות אתמול ושלשום אז אני ינסה לזכור..
לחיצת חזה 40 קילו 8rm סוף סוף!! ![]() חזה עליון עדיין 30 קילו אבל אני כבר לא מגיע לכשל באחרון אז עוד 1-2 אימונים מעלים משקל ![]() יד קדמית אותו משקל. מתח: אותו מספר חזרות (8) פולי: 90 Lb 10rm בנט אובר: מוט (15 נראה לי אולי 16..) + 12.5 כל צד 6rm (סה"כ 40-41) מקבילים: 5 חזרות עדיין סקוואט (פעם ראשונה אני עוד ישתפר ![]() כפיפות ברכיים אותו משקל מיליטרי: 33 קילו 6rm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה היה אתמול:
חזה: כל התרגילים אותו משקל, שוקל להעלות 2.5 קילו בעליון.. יד קדמית: גם שוקל להעלות משקל עם המוט, למרות שבסט האחרון לא הגעתי לאן שרציתי (9 חזרות..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היום: מתח: נשארתי על 8...
פולי 90 Lb 9 חזרות רחב 100 Lb 9 חזרות צר בנט אובר רואוז: המוט (15-16) + 12.5 כל צד 6 חזרות (40-41 קילו) מקבילים: עשיתי 6 בסט האחרון(שנתתי את כל מה שנשאר אחרי ה3 סטים של 5), אימון הבא אני ינסה לעשות 6 בכל הסטים.. הפסקתי לאמן תאומים (Calves) וטרפזים אני מאמן כשיוצא.. (Traps) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט: 52 קילו 6 חזרות, אימון הבא מעלה ל52.5
![]() כפיפות ברכיים הפסקתי לכתוב מעכשיו.. מיליטרי: 8+ 12.5 כל צד= 33 קילו 5 חזרות(יקדתי בחזרה כי לא היה ספוטר אז לא רציתי להגיע לכשל..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() העליתי בעליון והיה די קל..
לחיצה שטוחה היתה עם אותו משקל, 42.5 6rm כפיפות מרפקים (יד קדמית) היה 20 קילו כרגיל וכרגיל בסט האחרון הייתי צריך צ'יטים כדי להגיע ל9 בקושי.. זה הסט 3 אימונים האחרון שלי עם התכנית הזאת, אחרי זה נחים עד יום ראשון ה18 ואז אני יתחיל Ss שהייתי צריך לעשות מהתחלה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() את שני האימונים האחרונים אני כבר לא יוסיף, אני יתחיל לעבוד בראשון הבא עם Ss (נותן לעצמי מנוחה של שבוע
![]() |
![]() |
![]() |