|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אם אני מבשל\אופה\מחמם בדרך מסויימת את האבקה אני פוגע בה באיזושהי דרך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שים סקופ אבקה בשמן רותח כמו ציפס זה מתכון מעולה.
האבקה לדעתי לא נועדה להיות בטמפרטורות קיצוניות לכן אני לא הייתי עושה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממה שאני יודע בכל הקשור לעניין חלבונים עוברים תהליך דנטורציה-שינוי במבנה האורגני כתוצאה מחום או חומציות שפוגע בתפקוד או ביכולת (בפועל מוריד מערכו התזונתי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ממ כל אפיה פוגע רק ב 8 אחוז מחלבון שזה לא משמעותי לפי דעתי מי יודע מה
__________________
: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז שאני מכין חזה עוף החלבון נפגע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה אתם נכנסים לסרטים זה בקטנה אל תגזימו אם כל דבר..
אתם תשתגעו בסוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ ככל הידוע לי בני אדם כמעט כשמגיעים ללמעלה מ42 מעלות כי זו הטמפרטורה שבה החלבונים מתים .. אבל לא יודע אם זה קשור..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() אחת ההקפצות אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא התכוונתי למות ככה .. הכוונה זה שכנראה המבנה שלו משתנה עקב האנרגיה וכו' ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 4,228
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 5,035
כללי:: סרסור שטני
גיל:: יותר מ 19
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו שאתה מבשל את החזה עוף / דג / בקר / חתול
__________________
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |