|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() TOMER1,
אם זה אפשרי להפוך 4 חלבונים ואחד חלמון למשהו אכיל........ זה יועיל. תודה מראש.
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אני דיי נמנע מתפוחי אדמה באופן כללי
אח שלי הקטן מת על צ'יפס ועל מנת למצוא פיתרון בריא יותר מציפס מטוגן עליתי על ציפס אפוי שהוא לא פחות טעים וחלקיק מכמות השומן. לקלוף את תפוחי האדמה,לחתוך לפרוסות ארוכות בעובי של כ2 ס"מ על מנת שבאפייה הצ'יפס יהיה קריספי אבל עם "בשר" רך בפנים. להשרות את הפרוסות במים קרים למשך משהו כמו 20-30 דקות על מנת להיפטר מחלק מהעמילן על מנת שיהיה לנו ציפס טעים יותר. לייבש במסננת ובנייר סופג לפני האפייה לחמם תנור ל180 מעלות על מגש אפייה לשים נייר פרגמנט ולהפריש במעט מאוד שמן (עדיף זית) או חמאה מומסת לפזר את תפוחי האדמה,עם מברשת להבריש את תפוחי האדמה במעט שמן להכניס לתנור,כשהם זהובים להפוך אותם. סך הכל סביבות 25-30 דקות הם יהיו בתנור. *אפשר לקצר את הזמן בישול על ידי בישול במים רותחים של התפוחי אדמה שלמים עם הקליפה עד שהם מתרככים קצת אבל לא רכים מאוד כמו בפירה,משהו כמו 7-8 דקות בישול ,אפילו פחות ,לקרר ולקלף. להכין באותו האופן אבל להעלות את הטמפ בתנור על מנת להשיג את הקריספיות. |
![]() |
![]() |