|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() המחירים של הדגים פשוט מטורפים בזמן האחרון בעיקר כחלק מקטע הבריאות שנפל על האוכלוסיה הכללית בשנה ומשהו האחרונות אבל אני מאוד ממליץ לשלב דגים טריים\קפואים כחלק מהתפריט ,
טונה בקופסא זה סבבה כשאין זמן להכין אבל כשיש אין להשוות את הטעם. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתכון לתפוחי אדמה אפויים יעזור לי מאוד. אין לי מושג אפילו מה עושים עם התפוחי אדמה. אני רק יודע שצריך להכניס אותם למים רותחים כמו עם בייצים או משהו כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון גם אני שככלתי והבאתי כול מיני טריקים איך להכניס את כול האוכל ביחד ושהיה טעים..
אני למשל חזה עוף... שם כפית שמן זית על המחבת ונותן לו ציק צק, להתבשל... הכפית המסכנה הזאת לא עשתה לי כלום במהלך החיטוב אז אין לכם מה לחשוש מכפית שמן זית לטגן חזה. אמממ בנוגע לפטסה מחיטה מלאה.. תבשלו אותה קצת שתהיה עדיין קשה... תחתכו פלפלים, מלפפונים מהתפריט... ערבבו הכול ביחד... עם שמן זית מעל... וחתיכות חזה עוף... תענוג.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() בקשר לחזה עוף,אין הרבה טריקים. הטעם זה במרינדה\תיבול,
אני ממליץ להשתמש במחבת טפלון או מחבת גריל\סטייק עם ציפוי כזה לא נדבק. על מנת לחסוך בשמן ,שים את המחבת יבשה על האש הכי חזקה שיש לך בגז חכה עד שהיא קצת מעשנת על מנת לחסוך בשמן שפוך כפית שמן על המחבת ועם נייר סופג תמרח את השמן על המחבת. צלייה קצרה כדי שהעוף ישאר עסיסי. הייתי אומר חזה בריא בעובי 2 ס"מ יקח 4-3 דקות מכל צד על מנת לבדוק את רמת המוכנות שלו תלחץ על העוף עם האצבע,אם הוא מאוד רך אז הוא עדיין לא מבושל לחלוטין ככל שהוא יותר קשה כך רמת הבישול שלו גבוה יותר , הדרגה היא לשיקול האישי שלך,אני אוהב את העוף שלי ורדרד טיפונת -עסיסי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חביתות:
נסו להכניס עשבי תיבול טריים - בזיליקום,כוסברה,פטרוזיליה בשביל טעם מעניין אפשר אם לא משגיחים יותר מדיי על שומן להכניס קצת קבנוס או אם משגיחים קצת נקניק הודו דל שומן. |
![]() |
![]() |