ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 15:13   #1
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

המחירים של הדגים פשוט מטורפים בזמן האחרון בעיקר כחלק מקטע הבריאות שנפל על האוכלוסיה הכללית בשנה ומשהו האחרונות אבל אני מאוד ממליץ לשלב דגים טריים\קפואים כחלק מהתפריט ,
טונה בקופסא זה סבבה כשאין זמן להכין אבל כשיש אין להשוות את הטעם.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:29   #2
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

מתכון לתפוחי אדמה אפויים יעזור לי מאוד. אין לי מושג אפילו מה עושים עם התפוחי אדמה. אני רק יודע שצריך להכניס אותם למים רותחים כמו עם בייצים או משהו כזה.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:32   #3
Berk0
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBerk0
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 1,756
ברירת מחדל

כעיקרון גם אני שככלתי והבאתי כול מיני טריקים איך להכניס את כול האוכל ביחד ושהיה טעים..


אני למשל חזה עוף... שם כפית שמן זית על המחבת ונותן לו ציק צק, להתבשל... הכפית המסכנה הזאת לא עשתה לי כלום במהלך החיטוב אז אין לכם מה לחשוש מכפית שמן זית לטגן חזה.

אמממ בנוגע לפטסה מחיטה מלאה.. תבשלו אותה קצת שתהיה עדיין קשה... תחתכו פלפלים, מלפפונים מהתפריט... ערבבו הכול ביחד... עם שמן זית מעל... וחתיכות חזה עוף... תענוג.
__________________
כי הגודל כן קובע!
זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג..........
Berk0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:54   #4
Berk0
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBerk0
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 1,756
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Berk0
כעיקרון גם אני שככלתי והבאתי כול מיני טריקים איך להכניס את כול האוכל ביחד ושהיה טעים..


אני למשל חזה עוף... שם כפית שמן זית על המחבת ונותן לו ציק צק, להתבשל... הכפית המסכנה הזאת לא עשתה לי כלום במהלך החיטוב אז אין לכם מה לחשוש מכפית שמן זית לטגן חזה.

אמממ בנוגע לפטסה מחיטה מלאה.. תבשלו אותה קצת שתהיה עדיין קשה... תחתכו פלפלים, מלפפונים מהתפריט... ערבבו הכול ביחד... עם שמן זית מעל... וחתיכות חזה עוף... תענוג.


__________________
כי הגודל כן קובע!
זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג..........
Berk0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:06   #5
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

בקשר לחזה עוף,אין הרבה טריקים. הטעם זה במרינדה\תיבול,

אני ממליץ להשתמש במחבת טפלון או מחבת גריל\סטייק עם ציפוי כזה לא נדבק.
על מנת לחסוך בשמן ,שים את המחבת יבשה על האש הכי חזקה שיש לך בגז חכה עד שהיא קצת מעשנת על מנת לחסוך בשמן שפוך כפית שמן על המחבת ועם נייר סופג תמרח את השמן על המחבת.
צלייה קצרה כדי שהעוף ישאר עסיסי.
הייתי אומר חזה בריא בעובי 2 ס"מ יקח 4-3 דקות מכל צד על מנת לבדוק את רמת המוכנות שלו תלחץ על העוף עם האצבע,אם הוא מאוד רך אז הוא עדיין לא מבושל לחלוטין ככל שהוא יותר קשה כך רמת הבישול שלו גבוה יותר , הדרגה היא לשיקול האישי שלך,אני אוהב את העוף שלי ורדרד טיפונת -עסיסי.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:14   #6
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

חביתות:
נסו להכניס עשבי תיבול טריים - בזיליקום,כוסברה,פטרוזיליה
בשביל טעם מעניין אפשר אם לא משגיחים יותר מדיי על שומן להכניס קצת קבנוס או אם משגיחים קצת נקניק הודו דל שומן.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים