ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-11-06, 20:39   #121
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שי345
לא נראה לי יהיה לוויכוח הזה סוף, זה כבר מתחיל לבדר אותי כל הפוסט הזה, שמע מבחינת סוגי ספורט בודיבילדינג זה הספורט הכי טובעני, כל בודיבילדר יגיד לך את זה. שחקני כדורגל תותחים יכולים לצוץ לך משכונות עוני ומצוקה, בודיבילדר לא יכול...למה? כי זה ספורט שצריך בשבילו תקציב אדיר כל חודש
תקציב לא אדיר בכלל.
מי שמשתמש ביותר מדי תוספי מזון לא שימושיים זה בעיה שלו.

במקום גלולות קפאין אפשר לשתות קפה שחור רגיל, במקום שורפי שומן חוקיים אפשר פשוט לקנות אפדרין-זה הרבה יותר זול ויעיל,
לא צריך את כל הקריאטינים המתוחכמים האלה שעולים בוכטה כסף, קריאטין מונו מספיק טוב.

עכשיו לגבי האוכל: זה טרנד של בודיבילדרים להגיד שהם אוכלים הרבה.
ותאמין לי שהם לא אוכלים הרבה בכלל לעומת ספורטאי אירובי, ויש סיבה לכך:
אימון טוב צורך 200 קלוריות. נניח שהאדם במסה- יש לו 500 קלוריות מעל התחזוקה?
אז הוא אוכל תחזוקה+700 קל' כן?

כמה שחיין צריך לאכול על מנת להשאר במשקל שלו? (כי אחרת הוא יאבד מסת שריר=ירידה בביצועים) הוא הרי מתאמן פאקינג שעתיים, 6 פעמים בשבוע!!!
הוא צריך לאכול לפחות 1500 יותר מהתחזוקה!!!

והאימונים של המשקולות לא צורכים כ"כ הרבה פחממות כמו שכולם חושבים. המושג "העמסת פחממות" הומצא בשביל רצים ולא בשביל מפתחי גוף.

ולגבי האימון עצמו: אני אישית סתם בא, עושה את האימון שלי (מרים ברזלים ומוריד אותם) והולך הבייתה. שעה-שעה ורבע, כשמתוכם רוב הזמן אני מבלה במנוחה בין סט לסט (כי הרי לכל סט יש כ2 דקות מנוחה).
אנשים שהולכים לספורט אחר (שחיה, ריצה, כדורסל, תנועת הנוער:אחריי) רצים במשך כשעתיים, והם רוב הזמן בתנועה. זה הרבה יותר קשה והרבה פחות מספק נפשית (כל אחד אוהב כשהוא מתחזק ועולה במשקלים ומרים משקלים גבוהים, לעומת איזה אצן מסכן שכל מה שהוא עושה זה לעבור את ה5 ק"מ שלו ב5 שניות פחות. אווו, ביג דיל...
והעניין של הבטחון העצמי והעניין של המין השני בך. BB הרבה יותר מתגמל מספורט אחר, וגם הרבה יותר קל!)

אה כן... אבל דבר אחד יש בBB שאין בספורט אחר: אני בטוח שכל אחד שמתאמן ורואה את ההודעה הזאת, הוא היחיד שמסתובב על DOMS כל היום מבין כל הכיתה/מחלקה שלו :P
פאק, כתבתי מגילה
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 20:39   #122
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שי345
לא נראה לי יהיה לוויכוח הזה סוף, זה כבר מתחיל לבדר אותי כל הפוסט הזה, שמע מבחינת סוגי ספורט בודיבילדינג זה הספורט הכי טובעני, כל בודיבילדר יגיד לך את זה. שחקני כדורגל תותחים יכולים לצוץ לך משכונות עוני ומצוקה, בודיבילדר לא יכול...למה? כי זה ספורט שצריך בשבילו תקציב אדיר כל חודש
לא תקציב אדיר...תקציב ממוצע.
אני מזמין אותך לראות את יוני האנה ואת הגוף המדהים שהוא פיתח לעצמו עם תקציב חודשי שמגיע כולה מעבודה בתור מאבטח.
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 21:25   #123
שי345
חבר פעיל

גיל:: BODYBUILDING BODYBUILDING POWERLIFTING POWERLIFTING WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!

אז אין לו הרבה על הראש בחיים, בטח בית אין לו גר אצל האמא לא משלם גרוש על חשמל מים ארנונה, שכר דירה, אולי משכתנא אפילו אם היה לו בית, ברור שיש לו מספיק במשכורת להוציא הכל על פיתוח גוף.
שי345 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 21:27   #124
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שי345
אז אין לו הרבה על הראש בחיים, בטח בית אין לו גר אצל האמא לא משלם גרוש על חשמל מים ארנונה, שכר דירה, אולי משכתנא אפילו אם היה לו בית, ברור שיש לו מספיק במשכורת להוציא הכל על פיתוח גוף.
הוא לא גר עם ההורים...משלם שכר דירה. הוא לא ילד קטן.
ישן 25-11-06, 21:52   #125
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni0032
לא תקציב אדיר...תקציב ממוצע.
אני מזמין אותך לראות את יוני האנה ואת הגוף המדהים שהוא פיתח לעצמו עם תקציב חודשי שמגיע כולה מעבודה בתור מאבטח.
אתה שוכח שאת המכון בטח נותנים לו חינם או שאח שלו ממן, ויכול להיות שאח שלו מימן את המשכנתא (אלי האנה הוא לא בדיוק תפרן :P), כמו כן את החומרים בטח אח שלו משיג לו וכו'.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 22:11   #126
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אתה שוכח שאת המכון בטח נותנים לו חינם או שאח שלו ממן, ויכול להיות שאח שלו מימן את המשכנתא (אלי האנה הוא לא בדיוק תפרן :P), כמו כן את החומרים בטח אח שלו משיג לו וכו'.
שמעתי אחי, שאח של אלי האנה עולה להיתחרות ב 2007 זה נכון?
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 22:43   #127
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שמעתי אחי, שאח של אלי האנה עולה להיתחרות ב 2007 זה נכון?
רצה שמועה כזאת, כן יהיה מעניין, יש לו כתפיים טובות מאוד.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-11-06, 23:09   #128
שי345
חבר פעיל

גיל:: BODYBUILDING BODYBUILDING POWERLIFTING POWERLIFTING WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!

איתי יא נקניק לאן אתה נעלם פעם תופסים אותך פעם לא
ישן 26-11-06, 00:04   #129
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

גם מבחינה כספית ענפים אחרים דורשים המון. למשל , רוכבי אופניים שצריכים אופניים בלפחות 20,000 שקל [ואני מכיר מישהו כזה]. וזה חוץ מהשעוני דופק , מודדי הספק , מאמנים , ומספר שעות אימון כל יום. בודיבילדינג זה בדיחה ליד הענפים האלה.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-11-06, 01:30   #130
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
שום דבר חבוב!
אח שלו אולי עוזר לו במחירים מסוימים לחומרים וכאלה וגם זה לעיתים נדירות...אבל חוץ מזה כלום.
הבן אדם מסבסד את עצמו וטוחן עבודה כדי לגייס כסף לזה...
הוא קונה חומרים במחירים בדיוק כמו שאחרים קונים והוא מתאמן במכון כמו כל אחד אחר...
הוא לא תלוי באחיו בכלל...והוא הולך להיות יותר טוב ומרשים מאחיו לפי דעתי...הוא פשוט עצום.
ישן 26-11-06, 01:32   #131
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
גם מבחינה כספית ענפים אחרים דורשים המון. למשל , רוכבי אופניים שצריכים אופניים בלפחות 20,000 שקל [ואני מכיר מישהו כזה]. וזה חוץ מהשעוני דופק , מודדי הספק , מאמנים , ומספר שעות אימון כל יום. בודיבילדינג זה בדיחה ליד הענפים האלה.
סוף סוף יש מישהו אינטלגנטי שתומך בצד שלי.
ישן 26-11-06, 02:27   #132
Real
חבר פעיל

הסמל האישי שלReal

עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
שלח הודעה דרך MSN אל Real

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni0032
סוף סוף יש מישהו אינטלגנטי שתומך בצד שלי.
רק שתדע לך שכדורגל בנלאומי,אירופאי,גם צוחק על פיתוח גוף.

מחנות אימונים תפריטים לא הרבה שעות שינה אימונים סביב השעון שבוע רצוף ימי מנוחה חוץ משבת וגם לא.

ישן 26-11-06, 09:24   #133
שי345
חבר פעיל

אתה מדבר על המקצוענים ביותר, אני גם יכול להיות רוכב אופניים עם אופניים שעולות 1000 שקל, אופניים ב20000 שקל קונה בנאדם כמו לנס אמסטרונג, לא בנאדם ממוצע שאוהב לרכוב על אופניים, אדם שמועניין לפתח את הגוף שלו ברמה גבוהה ולהיות מעל הממוצע צריך לקחת את הספורט הזה יותר בידיים מאשר אחד שהתחביב שלו הוא לשחק כדורגל 4 פעמים בשבוע.
התחביב הזה דורש מידת השקעה הרבה יותר גבוהה מאשר תחביבים אחרים
תגובה