ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-10-07, 14:27   #1
NSH1
חבר פעיל

הסמל האישי שלNSH1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lucifer
האבל הוא דן גם בדיוק בשאלה הזאת.. האם אירובי מפריע להתאוששות, והוא טוען שבדיוק ההפך אירובי תורם לזרימת דם, ניצול חמצן וכו' ועשוי לעזור להתאוששות.
אתה יכול בבקשה למצוא לי את הניסוח לזה ? לצטט לפה יענטו. מודה לך מראש.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-07, 14:58   #2
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NSH1
כל עוד באירובי אתה לא מבצע גירויי לשריר שצריך לנוח אין בעיה... הרי באימון רקמת השריר נהרסת... במשך ה-48-72 שעות אחרי האימון היא נבנת מחדש גדולה יותר כי בפעם הקודמת היא נהרסה (אני משתמש במושגים שהם לאו דווקא מדוייקים אבל כדי שתבין)... עכשיו ברגע שאתה מבצע גירוי לשריר שוב אתה הורס אותו עוד פעם לפני שהוא הספיק לגדול ולהתפתח מחדש... מה שגורם לך כאילו לבטל את האימון הקודם כאילו לא היה והגדילה של השריר תתבצע כתוצעה מהגירוי האחרון (בהנחה שהפעם הוא ינוח) עכשיו אם אתה לא מגרה את השריר והורס אותו אין בעיה עם האירובי אינטסיבי ככל שיהיה...

(זה דברים שהסקתי מכל מיני דרים ששמעתי וקראתי ככה שאם יש למישהו משהו לתקן אז בכיף)
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:50   #3
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
כל עוד באירובי אתה לא מבצע גירויי לשריר שצריך לנוח אין בעיה... הרי באימון רקמת השריר נהרסת... במשך ה-48-72 שעות אחרי האימון היא נבנת מחדש גדולה יותר כי בפעם הקודמת היא נהרסה (אני משתמש במושגים שהם לאו דווקא מדוייקים אבל כדי שתבין)... עכשיו ברגע שאתה מבצע גירוי לשריר שוב אתה הורס אותו עוד פעם לפני שהוא הספיק לגדול ולהתפתח מחדש... מה שגורם לך כאילו לבטל את האימון הקודם כאילו לא היה והגדילה של השריר תתבצע כתוצעה מהגירוי האחרון (בהנחה שהפעם הוא ינוח) עכשיו אם אתה לא מגרה את השריר והורס אותו אין בעיה עם האירובי אינטסיבי ככל שיהיה...

(זה דברים שהסקתי מכל מיני דרים ששמעתי וקראתי ככה שאם יש למישהו משהו לתקן אז בכיף)
A bit of a reach, כמו שאומרים

אם כבר, מה שיכול להיות בעייתי זה ריצה אחרי אימון רגליים. אבל יום אחרי? אם אתה אוכל טוב לא אמורה להיות בעיה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:53   #4
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
A bit of a reach, כמו שאומרים

אם כבר, מה שיכול להיות בעייתי זה ריצה אחרי אימון רגליים. אבל יום אחרי? אם אתה אוכל טוב לא אמורה להיות בעיה
זה מה שאמרתי לא? מן הסתם יום אחרי אימון רגליים לעשות אירובי- ריצה גורם לגירויי של השריר שאומן יום לפני... אמרתי את זה אני חושב..
ישן 24-10-07, 12:58   #5
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
זה מה שאמרתי לא? מן הסתם יום אחרי אימון רגליים לעשות אירובי- ריצה גורם לגירויי של השריר שאומן יום לפני... אמרתי את זה אני חושב..
התכוונתי מיד אחרי אימון רגליים.

יום אחרי לא אמורה להיות בעיה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-07, 14:58   #6
Lucifer
חבר פעיל

הסמל האישי שלLucifer

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NSH1
בבקשה

ציטוט:
Trainer John Parillo has always been an advocate of lots of aerobics, even for his bodybuilder clients who are trying to gain muscle mass.

"Aerobics can enhance your recovery from weight training by promoting blood flow and oxygen transport to your muscles," says Parillo. "Aerobics forces oxygen through your body, increasing the number and size of your blood vessels. Blood vessels are the 'supply routes' that transport oxygen and nutrients to body tissues, including muscles, and carry waste products away for muscular growth, repair and recovery. The expansion of this circulatory network is called 'cardiovascular density.'"

So, according to Parillo, aerobics can actually enhance recovery from weight training and increase muscular growth by developing the circulatory pathways that provide nourishment to the muscles. Cardiovascular training is important for fat burning, for good health and for muscle-building
Lucifer מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-07, 16:53   #7
NSH1
חבר פעיל

הסמל האישי שלNSH1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lucifer
בבקשה
מעולה. ענה לי על הכל, תודה רבה!

ותודה גם לך, slim shady.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 00:28   #8
RappiN

תקנו אותי אם אני לא מבין נכון ממה שהבחור רשם פה מהמאמר...
אירובי יכול אפילו לשפר התאוששות ובניית שריר,בגלל שהוא פותח ורידים וממריץ דם שמכיל חמצן שחלקו מן הסתם מגיע לשרירים,נכון?

ככה שזה לא משהו רע,כל עוד זה לא לפני אימון אנאירובי(שכן אז הגליקוגן נגמר ואין כוח לאימון).
אז אפשר לקבוע את זה כקביעה משמעותית? כי חבר'ה זה ממש חשוב לי...חחח...
אני בחור שאוהב מאוד אימוני כוח אבל אני רוצה לשמור על עצמי בכושר ובריא,לא סתם לעשות אירובי של 50 דקות בשביל לשרוף שומן....

מה איתם אומרים?
RappiN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 00:33   #9
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי RappiN
תקנו אותי אם אני לא מבין נכון ממה שהבחור רשם פה מהמאמר...
אירובי יכול אפילו לשפר התאוששות ובניית שריר,בגלל שהוא פותח ורידים וממריץ דם שמכיל חמצן שחלקו מן הסתם מגיע לשרירים,נכון?

ככה שזה לא משהו רע,כל עוד זה לא לפני אימון אנאירובי(שכן אז הגליקוגן נגמר ואין כוח לאימון).
אז אפשר לקבוע את זה כקביעה משמעותית? כי חבר'ה זה ממש חשוב לי...חחח...
אני בחור שאוהב מאוד אימוני כוח אבל אני רוצה לשמור על עצמי בכושר ובריא,לא סתם לעשות אירובי של 50 דקות בשביל לשרוף שומן....

מה איתם אומרים?
אירובי עושים רק אחרי האנאירובי מה קרה לך? נראה לך שיש מישהו שמוכן להביא 100 אחוז ביצוע בבנצ' פרס אחרי 40 דקות ריצה?
ישן 24-10-07, 11:34   #10
RappiN

ציטוט:
אירובי עושים רק אחרי האנאירובי מה קרה לך? נראה לך שיש מישהו שמוכן להביא 100 אחוז ביצוע בבנצ' פרס אחרי 40 דקות ריצה?
אחי,זה מה שאמרתי,לא שמת לב מה רשמתי. בהחלט עושים רק אחרי אנאירובי.
השאלה שלי הייתה אם אני רוצה כקו מנחה לכל אורך חיי להמשיך להתעסק עם ריצה אינטנסיבית(ז"א לא סתם הליכה של 50-60 דקות) זה לא יהווה ניגוד לאימוני אנאירובי שלי?
כלומר זה לא יפרק לי שריר?
RappiN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:40   #11
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי RappiN
אחי,זה מה שאמרתי,לא שמת לב מה רשמתי. בהחלט עושים רק אחרי אנאירובי.
השאלה שלי הייתה אם אני רוצה כקו מנחה לכל אורך חיי להמשיך להתעסק עם ריצה אינטנסיבית(ז"א לא סתם הליכה של 50-60 דקות) זה לא יהווה ניגוד לאימוני אנאירובי שלי?
כלומר זה לא יפרק לי שריר?
כבר ציינתי שזה לא יפגע יגרום לפירוק שריר... הבעיה היא שאימון אנאירובי צורך הרבה קלוריות וברגע שאתה במאזן קלורי שלילי כל כך אתה מונע גדילה של השריר ואף יורד במאסה.... יש דרכים למנוע גם את זה... תסתגל במדריך לחיטוב שבאתר הראשי אם זה הכיווון שאתה מחפש..
תגובה