|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחשיבה נייטרלית,צריך להתייחס ליגאל עמיר כמו לכל רוצח,לתת לו חנינה והכל.
לפי החשיבה שלי,צריך לתת לו פרס חתן ישראל. עריכה: פאניק הלחיץ אותי חח ,אולמרט הגבר אני רוצה ליראות שמישהו יגע בו!
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנשים תערכו את ההודעות שלכם, אתם לא יודעים כמה השב"כ מתייחס לכל האיומי סרק האלה ברצינות. תאמינו לי זה ישמע הזוי אבל כן, היו מקרים מעולם והיו מקרים שהמשטרה באה הביתה לאנשים בגלל שטויות שהם כתבו בפורומים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הם יכולים לקחת את הקלטת הזאת ולדחוף אותה חזרה לחור שממנו הוציאו אותה. הקלטת ערוכה וחסרים שם ימבה של חלקים, מה גם שלא ניתן לזהות בוודאות שמדובר ביגאל עמיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |