|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() חחח אוקיי תגובות.
1-כל עקרב הוא ארסי,כמו כל עכביש. השאלה היא לאיזה סוג של עכביש/עקרב הארס מסוכן לבני אדם. 2-הם בכלל לא מפחדים הם לא יכולים להסתובב בבית או לצאת מהטרריומים שלהם,זה כמו דג, מה ההבדל? 3-ברור שצילמתי את התמונות איזו שאלה דבילית! הרי זה החיות שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הזאבנים יש להם נשיכה כואבת אבל הם לא מסוכנים. EMPEROR כמו כל העקרבים עם הצבטות הגדולות- הארס שלהם חלש לבני אדם. אפשר לדעת אם יש לעקרב ארס חזק או לא לפי גודל הצבטות. לעקרב מאסיבי לא יהיה ארס חזק כמו לעקרב שחיף עם יד 25. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בקשר לעקרבים, זה גם לא הכי מדוייק אז לא הייתי בונה על זה בתור צורה לדעת אם הוא ארסי או לא. ראה דוגמה יבו יריחו צבטות יחסית דקות לעומת העביד, וארסי פחות או יותר באותה המידה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
בחיים לא ראיתי עכביש בגודל כזה או עקרב בכלל...מעניין בונא מקרוב הם נראים ממש קטלני איזה עניים העקרב עם הצבטות בכלל קטלני אהבתי רצח אחלה תחביב מצאת לעצמך בזמן החופשי חחח
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה רובם אוכלים בד"כ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
EMPEROR וטרנטולה בוגרות יכולים לאכול עכברים למשל. הכי נוח זה להאכיל בזחלים כי אתה מגדל אותם בקופסא ולא צריך כלום, זורק 100 זחלים בקופסא על מצע של סובין או חיטה וזהו לא צריך לעשות כלום יותר. לפעמים אני קונה צרצרים לעקרב. |
|
![]() |
![]() |