|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() את אופת' נהוגים לשייך לפרוגרסיב דת' מלודי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
WTF ?
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אופת' כרגע להקת פרוגרסיב, אפילו יש איזה שיר אחד שנוטה לכיוון הפופ, אלבומים באמת ישנים יש שם נטייה לדום בהרבה שירים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל ראשי
|
![]() טוב חצי מהדברים לא נכונים בקשר לראפ כי זאת מוסיקת מיינסטרים לכל דבר החל מאמצע שנות ה-90.
אופת? איכס איכס, עוד שניה אני מקיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
הושעה
|
![]() עומרי, זרוק קצת המלצות לבלאק ויקינגי כמו שצריך...
אגב, יש להקה בשם Moonfrost שעל עטיפת אחד מאלבומיה יש את אותו ציור שבחתימה השמאלית שלך.
![]() |
#27 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בקשר להמלצות רשמתי לך באשכול ההוא.. וגם הבאתי לך אתר עם כל האלבומים שיש לכל סגנון של מטאל. תחזור לשם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הושעה
|
![]() אולי כמה סרטונים ביוטיוב כמו זה שיש בו אוסף של דגימות מאלבומים שונים?
מעניין איך השגת את התמונה בלי הכתוביות...
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אנטון לא אמורה להיות סיסמא.
ראפ=מוזיקה של שחורים ובלאק מטאל=מוזיקה שחורה מצטער על הגזענות
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש לי קישור ליוטיוב לאוספים אבל של DEATH. אין שם בכלל בלאק מטאל אולי שיר אחד או שניים, אני לא יודע למה רשום שם בלאק מטאל. אגב, שים לב מה מופיע בסוף הסרטון ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-jMvi4kp6JY |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
הושעה
|
![]() טוב, ניאלץ לחפש בלאק איכותי לבד, תודה בכל מקרה.
עומרי, שתזכה לשתות בחברת ת'ור, אודין וחברי להקת אמפרור, שאלבומם איי איקס אקוויליבריום הוא אחד הטובים!
![]() |
#32 |
הושעה
|
![]() יש להקה טובה בשם Menhir. מישהו מכיר? אגב, איך Bathory?
![]() |
#33 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
רשמתי לך שמות של להקות באשכול הקודם אנטון, היה שם גם MENHIR אם לא שמת לב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() יש לאימורטל אלבומים נחמדים, או שהכל מגוחך כמו הקליפים הקדומים שלהם?
![]() |
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() ל-GRAVELAND יש שירים טובים.
זה בלאק מטאל חזק עם נושאים ויקינגים גם. תחפש את השיר שלהם: Fire Dragon Of Black Sun וגם את השיר: The Gates to the Kingdom of Darkness |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך מהבלאק המגעיל, תשים At the Gates ותהנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל ראשי
|
![]() ל-ANTON , ראית את הסרט הזה של הויקניגים? סרט קלאסי בשם the vikings עם קירק דאגלס. מצאתי קליפ קטן שלו עם מוסיקה של GRAVELAND
http://www.youtube.com/watch?v=95w2-G7LxEk |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב פתחתי אשכול לאדע אם ראיתם על האיחוד של ATG + אלבום חדש של כל הגיטריסטים הפיניים ביחד, צריך להיות פגז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ANTON הנה עוד להקה טובה של מטאל ויקניגי, יש לך אפילו ביקורות באתר הזה: http://metalist.co.il/AlbumReviewPrivate.asp?id=812 |
|
![]() |
![]() |