ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-10-07, 10:54   #1
SuzukiR
חבר פעיל

סלים שיידי זה יעבור לך

כל מה שצריך לדעת שעל הכביש זה לא משחק ילדים
לא לעשות שטויות שעללות ליפגוע בנהגים אחרים אבל שאתה רואה שאתה לא מפריע ולא פוגע באף אחד אפשרי לעשות מדי פעם צחוקים וזה אבל רק אם אתה בטוח בזה

וגם אני מכיר מישהו שאחריי 10 בירות זה לא מזיז לו ויכול לינהוג הכל תלוי ברמת האלכהול שאתה מסוגל לישתות

כל מקרה להיות אחראים
אבל לא להיות יותר מדי פעם אחת עצרו את אבא של חבר שלי כי הוא הפריעלתנועה
(נסע לאט מדי)
לקחת הכל בפרופורציה זה הכל
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-10-07, 11:21   #2
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
סלים שיידי זה יעבור לך

כל מה שצריך לדעת שעל הכביש זה לא משחק ילדים
לא לעשות שטויות שעללות ליפגוע בנהגים אחרים אבל שאתה רואה שאתה לא מפריע ולא פוגע באף אחד אפשרי לעשות מדי פעם צחוקים וזה אבל רק אם אתה בטוח בזה

וגם אני מכיר מישהו שאחריי 10 בירות זה לא מזיז לו ויכול לינהוג הכל תלוי ברמת האלכהול שאתה מסוגל לישתות

כל מקרה להיות אחראים
אבל לא להיות יותר מדי פעם אחת עצרו את אבא של חבר שלי כי הוא הפריעלתנועה
(נסע לאט מדי)
לקחת הכל בפרופורציה זה הכל
איזה צחוקים? ליסוע בכביש בין עירוני ריק לגמרי ב140 זה בטוח (כביכול) וצחוקים נכון? תחשוב שסטיה קטנה בהגה והאוטו הזה יורד מהכביש... סטיה הכי קטנה (מה שלא כזה מטורף בהתחשב בזה שזה "צחוקים") והרכב הזה נכנס בעץ/ עמוד/ גדר בטון/ יורד לשוליים ומתהפך... אתה רוצה צחוקים? יש דרכים אחרות... אל תנסה לתפוס אותי בקטנות - אם בודקים פה מסתכלים שם- הבנתי למה אני מתכוון אז חלאס עם השטויות.
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-10-07, 12:37   #3
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
איזה צחוקים? ליסוע בכביש בין עירוני ריק לגמרי ב140 זה בטוח (כביכול) וצחוקים נכון? תחשוב שסטיה קטנה בהגה והאוטו הזה יורד מהכביש... סטיה הכי קטנה (מה שלא כזה מטורף בהתחשב בזה שזה "צחוקים") והרכב הזה נכנס בעץ/ עמוד/ גדר בטון/ יורד לשוליים ומתהפך... אתה רוצה צחוקים? יש דרכים אחרות... אל תנסה לתפוס אותי בקטנות - אם בודקים פה מסתכלים שם- הבנתי למה אני מתכוון אז חלאס עם השטויות.

כמו שאמרתי זה יעבור לך

אתה לוקח דברים יותר מדי ברצינות כול עוד נוהגים בסדר וקוראים נכון את שפת הכביש אז אין שום בעיות

וכנראה שלא היתנסתה בנהיגה בכביש ריק ב140 כי סטיה קטנה לא מורידה אותו מהכביש תפסיק להגזים וכך דברים בפרופורציות
ישן 22-10-07, 13:18   #4
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
כמו שאמרתי זה יעבור לך

אתה לוקח דברים יותר מדי ברצינות כול עוד נוהגים בסדר וקוראים נכון את שפת הכביש אז אין שום בעיות

וכנראה שלא היתנסתה בנהיגה בכביש ריק ב140 כי סטיה קטנה לא מורידה אותו מהכביש תפסיק להגזים וכך דברים בפרופורציות
נסעתי בכביש הערבה 130 מספיק ריק בישבילך? כל סטיה קטנה של ההגה גורמת לאוטו לסטות מהנתיב... אתה רוצה לעשות פוזות תעשה אחי... מצדי אתה יכול ליסוע 150 ולהיכנס בקיר ולהרוג את עצמך... הביעה שהרבה פעמים משפחות שלמות הולכות על הצחוקים של אנשים כמוך...
ישן 22-10-07, 13:43   #5
keen12
חבר פעיל

ציטוט:
נסעתי בכביש הערבה 130 מספיק ריק בישבילך? כל סטיה קטנה של ההגה גורמת לאוטו לסטות מהנתיב... אתה רוצה לעשות פוזות תעשה אחי... מצדי אתה יכול ליסוע 150 ולהיכנס בקיר ולהרוג את עצמך... הביעה שהרבה פעמים משפחות שלמות הולכות על הצחוקים של אנשים כמוך...
מוניטין אחי, מסכים איתך בכל מילה.

סוזוקי, תגיד לי אתה..
למה אנשים אחרים צריכים לשלם על טעויות שאתה עושה, עזוב טעויות, זה אפילו לא טעויות אם אתה נוהג שיכור, או נוהג על 140, זה טיפשות לשמה.. ואף אחד לא צריך לשלם את המחיר על הטיפשות שלך.
אז נהגת שיכור כמה פעמים, נהגת כשאתה עוד שניה נרדם על ההגה כמה פעמים ועוד במהירות שהיא גבוהה בהרבה מהמותר - ולא התנגשת בשום דבר, ולא הרגת אף אחד.. אז מה.. תמשיך ללכת על חבל דק עד שכן תעשה את הטעות, עד שכן תגרום לתאונה, עד שכן תהרוג מישהו?
אני יודע שכשיהיה לי רשיון אני ממש ממש לא מתכוון לנסוע בחיים שיכור, או במהירות שהיא גבוהה בהרבה מהמותר, לא משנה כמה אני ממהר.. כי עזבו את החיים שלי, אני לא יוכל לחיות עם המחשבה שבגלל שנהגתי כמו אידיוט גרמתי למוות של מישהו אחר..
תסתכלו כמה הרוגים יש בשבוע מתאונות דרכים, כמה כאלה שרק רוצים להספיק את הרמזור, שחשבו שטיפטיפה לתפוס ראש ואז לנהוג זה בסדר, כמה כאלה יש - ובצד השני של המטבע, כמה כאלה שנהגו בסדר, כמה כאלה שמתו על לא עוול בכפם כתוצאה מהמעשים של חצי המטבע הראשון..
תנהגו בזהירות, אתם לא שמים רק את החיים שלכם בסיכון על הכביש.
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-10-07, 13:55   #6
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:

בואנה תתחיל להירגע אם התקיפות שלך

זה שאתה לא יודע לינהוג וכל סטיה קלה האוטו עף לך זה בעיה שלך

תפסיק לשחק לי אותה יפה נפש ותפסיק ליתקוף אני מישטדל לדבר איתך יפה ואתה כל פעם תוקף אותי מאיפה אתה יודע איך אני נוסע?
ישן 22-10-07, 16:59   #7
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
בואנה תתחיל להירגע אם התקיפות שלך

זה שאתה לא יודע לינהוג וכל סטיה קלה האוטו עף לך זה בעיה שלך

תפסיק לשחק לי אותה יפה נפש ותפסיק ליתקוף אני מישטדל לדבר איתך יפה ואתה כל פעם תוקף אותי מאיפה אתה יודע איך אני נוסע?
1. בוא תראה לי איפה תקפתי אותך...
2. תעשה חישוב כמה מטר עובר האוטו משניה כשהוא על מהירות כזאת.. תעשה חישוב ותראה שמספיק ששניה אחת לא שמת לב והזזת את ההגה או נכנסת לבור או לא ראית איזה משו על הכביש.. אתה עובר יותר ממאה מטר עד שאתה בכלל מבין מה קורה... בשביל מה אתה צריך את החרא הזה ? בשביל מה אתה צריך אח"כ ללכת להחליף אוטו שהלך טוטלוסט כי רצית לעשות צחוקים בשביל מה אח"כ חס וחלילה תצטרך ללכת להלוויה של חבר בשביל מה משפחה שלמה חס וחלילה צריכה לשלם את המחיר על השטויות האלה? תחשוב שניה... תעשה חישוב של מה יצא לך מזה ומה הסיכונים שאתה לוקח ותראה אם כדאי לך...
אתה יכול לקרוא לי יפה נפש/ חנון/ אשכנזי/ הומו מה שאתה לא רוצה (מרגש לי את הזין מה אתה חושב עליי אבל זה לא העיניין) אבל מי שלא חושב פה זה אתה לא אני...
3. משתדל*
תגובה