|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה אני לא עושה צבא? וואי כמה סיבות יש...
נתחיל? תראה לי מדינה אחת נורמלית שיש בה ראש ממשלה שיש נגדו חקירות, והוא עדיין ראש ממשלה בתפקיד, ועדיין מחליט מה יהיה בממשלה למרות שיש נגדו משהו פלילי? 1. אולמרט - חקירות מפה עד טיזינאבי 2. שרון לפניו רק שהוא כבר הספיק ללכת לישון, גם הוא חקירות וגניבות וכספים ובלאגנים 3. הבן של שרון, בהחלט היה בממשלה , בהחלט נתן החלטות -ועכשיו הוא בכלא\מעצר ולמרות כל זה הוא עדיין ייצא וישתחרר ויחזור לתת החלטות בממשלה. 4. רמון? - פדופיל אנס חריית שעדיין בממשלה? 5. קצב - נשיא המדינה - אותו דבר בדיוק כמו סעיף 4 ועדיין בממשלה 6. מלחמת לבנון האחרונה- אומרת משהו? מחדלים וטימטומים ענקיים אף אחד לא יודע מי נגד מי, רוב תקציב המדינה מופנה לצהל וזה מה שקורה, אשכרה מדינת עולם שלישית. להמשיך? -שאתה בגיל 16-17-18 בעד המדינה ובעד הכל ומוכן להתגייס ומוכן לשרת ותרואה כל שבוע חקירה נגד ראש ממשלה ונגד שר כזה וכזה, אז תאומר על הזין כל המדינה הזו אין שום סיבה שאני ישקיע 3 שנים מהחיים שלי עם החרייאתים האלה עדיין בראשה ועדיין בהנהגה ולוקחים החלטות לגבי העתיד שלנו. אז עד שלא יהיה שינוי, והמצב ממשיך להיות כמו שהוא, שהפראיירים יתגייסו ויתנו תנשמה שלהם לאולמרט ולשאר הראשי ממשלה האימפוטנטים שלא מסוגלים לעשות שום דבר. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אפס של בנאדם שלא ראוי לחיות במדינה שלנו
![]() אני יודע שזה בוטה אבל זה באמת מה שאני חושב, ואני לא פוליטיקלי קורקט.
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, המדינה כאן צריכה תיקון, ואם אני או אתה נתגייס אף אחד לא ישנה שום דבר, ובגיל 21 ששנינו נשתחרר נהיה בלי כלום, בלי כסף (מענק שחרור? חרטא חד פעמית)
והמדינה עדיין תהיה אותו דבר או יותר גרוע. עדיף לי לא להתגייס, לעבוד , לעשות כסף, לעשות תואר ולראות לאן ממשיכים הלאה, אם יש אפשרות לצאת לחול? למה לא? למה שאני ייצא בגיל 22 מהצבא (יג') , אחסוך שנה כסף (23) יעשה תואר 4 שנים (27) וידפוק את הכל למען הראשי ממשלה המושחתים שאני יכול לעשות את הכל עד גיל 22? "ואם כולם יחשבו כמוני אף אחד לא יתגייס ולא יהיה מי שייגן על המדינה?" לדעתי כל מקרה לגופו , וכל אחד רשאי לעשות מה שהוא חושב. |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסביר לי איך זה בדיוק תורם למדינה?! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
לא רק זה, כל הילדים של כל הפוליטיקאים הם בחו''ל ולא עושים צבא... מי שעושה צבא בכלל מבזבז 3 שנים לשווא למדינה שתשתין עליו ולא תראה אותו ממטר אם הוא ייחטף או ימות בקווי האויב... אבל אני רוצה לעשות צבא ואני חושב שלעשות צבא צריך לעשות מרצון... מי שלא רוצה שיילך...
![]() |