|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אני עובד בגן אירועים, אבל מכובד, לא איזה קיצ'מוק של איזה סמי-עבריין (אולמי בונבון וכאלה).
25 שקל לשעה+טיפ שאתה עושה מהשולחנות (אם אתה חרא בשירות לא תקבל, אבל תוכל להגיע גם ל-100-200 שקל באירוע אם אתה טוב ונחמד)+טיפ משפחתי שזה בין 30-80 שקל לאירוע. קיצור העבודה היא משהו כמו 10-12 שעות ברוטו, כשנטו, עובדים לא יותר מ-6 שעות, אחלה אני חושב. אתה יכול לצאת בכיף אחרי אירוע של 12 שעות עם 400-500 שקל.
__________________
וויל האריס הסטלן: ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשאירו טיפים בחתונות! גן אירועים הכוונה חתונות כן, ואפילו שאצלנו זה בופה, ולא הגשה של מלצרים יש טיפים. איך? אתה מגיש להם שתייה קלה+מפנה להם מהשולחן, והעיקר זה להציע להם כל הזמן אלכוהול אלכוהול ואלכוהול, ואז משחררים, אוי משחררים. ובסוף לרענן אפשר גם להציע קפה. פאניק אני לא מסכים איתך, כשאתה עובד במסעדה\בית קפה ועוד אולי כסף טיפה יותר טוב (לא בטוח) אבל נגיד אתה בא 8 שעות לעבודה, אז אתה עובד נטו 8 שעות, אין לך דקה הפסקה וזה לעבוד כמו מטורף. כשאתה עובד בגן אירועים אז אתה עושה הקמה, משהו כמו שעה וחצי, אחרי זה נח שעה וחצי-שעתיים, מגיש לשולחנות וכו', נח עוד חצי שעה ככה, מנות אחרונות בלה בלה, ולפני הפירוק כמובן שאוכלים את האוכל שהיה באירוע, שזה החלק הכי טוב, נחים איזה שעה, ואז פירוק.
__________________
וויל האריס הסטלן: ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא נאפיס בחיפה לא מקבלים משכורת, ביררתי.
אתה מקבל רק טיפים ואשכרה רק טיפים. שכחתי שחלוקת עיתונים בבוקר גם ניסיתי (יש לי רכב משלי) ופשוט חבל על האוטו , האוטו צריך להיות דלוק במשך שעתיים וזה לטפס מדרגות וקומות וקיצר לא קל. התקבלתי גם לתמיכה טכנית בטלפון של הוט, זה באמת חרא מהסרטים, עזבו שאתם יושבים כל היום על כיסא, יש לכם בדיוק 2וחצי שניות לנשום בין שיחה לשיחה וזה ככה במשך 8 שעות על 20 שקל לשעה. בקשר לעבודה בחול נשמע לי הכי טוב שיש אבל לבד אני לא יטוס, הבעיה שכל החברים שלי בצבא ואני יודע שלבד בחול אני לא יסתדר. חשבתי אולי עבודה של נהג באיזה חברת ליסינג או משהו על מכוניות פרטיות כי אני מת על נהיגה, אבל יש למישהו מושג אם זה יכול לדפוק אותי כי אני לא עושה צבא? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
חשבתי אתה לפני גיוס או משהו כזה |
|
![]() |