|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה שי אני די מסכים איתך, אבל גם חולק עליך.
כל דבר בחיים צריך לקחת אותו במידות הנכונות, אסור אף פעם להגזים ולהפוך להיות אובססיבי. וואלה אצלי הפיתוח גוף וכל זה תפס חלק מרכזי בחיים וזה באמת שינה לי את החיים מקצה לקצה. הגוף שלי השתנה והביטחון עצמי שלי הוכפל פי כמה וכמה. אני יודע שאני אמשיך להשקיע בתזונה ובאימונים ואשמור על גוף בריא גם במשך הצבא וגם אחריו. זה משהו שהוא חלק בלתי נפרד ממני. אבל וכאן מגיע האבל הגדול, אני אף פעם לא אהפוך לאחוז דיבוק בזה! אנשים שלא יוצאים לטיולים שנתיים בגלל הbb מה זה הדבר הזה?! תגידו מה אתם רציניים? או אנשים שמנסים להשתמט מהצבא בשביל לפתח גוף, אנשים כאלה הם שטחיים לגמרי! אני כן חושב שצריך להשקיע במשהו שאתם אוהבים (פיתוח גוף לצורך העיניין), אבל אסור שהדבר הזה ישתלט לכם על החיים! אם מישהו אני שואל אותו מה אתה מעדיף - חברה או ס"מ בבייספס והוא מעדיף את הס"מ אז תסלחו לי בנאדם כזה עדיף שישאר בתול תמידית. כל דבר צריך לקחת בפרופורציות! שיהיה לך בהצלחה שי, ד"א - לאיזו יח' אתה רוצה ללכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בנות יש מליארדים. ס"מ בבייספס זה אירוע בקנה מידה שלא יתואר, ברור שעדיף הבייספס.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל המושפע הכי גדול פה בפורום, מאונן עפ"י התפריט!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני מסכיםעם שי, מי שלא הולך לקרבי כי הוא פוחד על השריר, הוא לא בנאדם, הוא לא צריך להיות פה אזרח שווה זכויות, אז תעשו הפסקה קטנה לשנה-שנה וחצי של הטירונות, אחרי זה לא רק שיהיה לכם חדר כושר מאובזר, יהיה לכם גם זמן. אתם לא כל הזמן יושבים בקו בעזה. אם אתם פוחדים מקרבי, חושבים שאתם לא יכולים להשתלב שם אז סבבה. ואחרי הצבא תוכלו לחזור להתאמן בכיף. תראו את נאור זיו, הוא התחיל בצבא והוא היה בגדוד 13 של גולני.
שי אתה מסנן אותי?? :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() מה ההבדל בין רוני קולמן לדוגמנית?
שניהם עושים קריירה מהגוף שלהם, אבל כולכם מסכימים שדוגמנים טיפשים, אבל שזה מגיע למתפחי גוף אתם הופכים לצבועים. יש גם דוגמניות עם תואר וכל זה הרי, זה לא אומר כלום. |
![]() |
![]() |