ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-10-07, 17:38   #41
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Berk0
תלוי איך, אני את האגרסיביות שלי מוציא על המוט במכון.. אנשים לא מבינים איזה אחיזת חנק אני שם בו.. מקלל אותו עם כול מה שאפשר... ופשוט עוד שנייה שובר אותו עם היידים.
טוב שזה לא על אנשים :):):):). שמעתי מכמה סוסים (מפורומים מחו"ל) שכאשר יש ימים של מנוחות הם עצבניים רצח וברגע שיש אימון הם נרגעים.
ישן 20-10-07, 17:51   #42
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

הטילים שלהם יכסו את השמיים כמו בסרט ספרטה
אבל ליאונדיאס (ליברמן) יוביל אותנו אל שדות האויאב וישעג "דא ישראל!!!!"
וכל לוחמי ישראל יתקפו את מליוני לוחמי איראן וינצחו בקרב זה .

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 17:55   #43
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
אין לאיראן שום תועלת בלהתקיף את ישראל סתם, זה מצב ששניו נפסיד ובטח שהמשטר שלו יפול והוא יפול וזה לא מה שהוא או אף שליט בשום מקום בעולם ירצו. מה שאני אומר לא פופולרי אבל מה לעשות זאת האמת, אני שופט לפי מעשים, בינתיים ארה"ב היחידה שמתקיפה מדינות אחרות בכל מיני מקומות בעולם לא איראן.. היו צריכים להשאיר את סאדם ולתת להם להילחם ולבזבז את כל המשאבים אחד על השני. הערבים והאיראנים תמיד היו אוייבים ממש גדולים ועכשיו שעיראק מחוץ לתמונה איראן לקחה על עצמה לאחד את כל מתנגדי בוש ולהיות הראש של האיסלאם.
כל מה שניתן לאחמדיניגד לעשות זה פרובוקציות ומי שאשם בזה זאת התקשורת המערבית שנותנת לו במה. כל דבר שהוא פולט מגיע לעמוד הראשון, המטרה של זה(של התקשורת המערבית) היא כמובן לשמר את כל האזרחים בפאניקה על ידי הפחדות ובכך ליצור דעת קהל והסכמה לאומית.
המדינות המוסלמיות הן כמו עכבר שמשאית ענקית רוצה לדרוס אותו, הם פועלים מתוך הגנה עצמית אפשר להבין את זה. אם איראן רואה מה עשו לשכנה שלה(לשתי השכנות שלה) היא משקשקת,וגם אתה היית משקשק וגם אני. אין לי בעיה גם להבין אימפריאליזם וכיבוש זאת דרך הטבע, פשוט אני אוהב שמציגים דברים כמו שהם ולא מתחסדים ומחפשים סיבות למלחמה בשקרים. וגם שלא יתפלאו שרוסיה ואיראן וצפון קוריאה ועוד מדינות שותפות כי כולן נמצאות מחוץ למיינסטרים המערבי ובאנטי אמריקאיות. המערב השתין על רוסיה בקשת מאז מלחמת העולם השניה ורוסיה תמיד היתה יותר קרובה מבחינת בעלות ברית ואידיאולוגיה למדינות אסייתיות או כאלו שהיו נגד המערב.
אתה עושה פה חתיכת דמגוגיה.
העובדה שאיראן נלחצת מארה"ב לא מתרצת את העובדה שאיראן היא ספקית משאבים לכל אירגוני הטרור האיסלאמי, ולמדינות אנטי-ציוניות אחרות.
אם לארה"ב לא תהיה סיבה לתקוף את איראן, הם לא יתקפו.
הם רוצים נפט? שימשיכו לרצות, אבל אם אחמדינג'אד לא היה יוצא בהצהרות על השמדת ישראל ועל פיתוח נשק גרעיני, המצב היה נראה אחרת.
לא אכפת לי לאיזו פינה ארה"ב דוחקת את איראן, כל עוד יש מדינה שמאיימת על קיומנו, ולא משנה הסיבה, שתצפה לפגיעה.
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 18:04   #44
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=שומר החומות]
אם לארה"ב לא תהיה סיבה לתקוף את איראן, הם לא יתקפו.
סיבה יש לכל דבר, ראית פעם מלחמה מתרחשת ללא "סיבה"? גם להשמדת היהודים היתה סיבה(אפילו הרבה סיבות). הגאונות של הפוליטיקאים זאת בעצם מציאת הסיבות והצגתם לציבור/הפחדת הציבור.

ציטוט:
לא אכפת לי לאיזו פינה ארה"ב דוחקת את איראן, כל עוד יש מדינה שמאיימת על קיומנו, ולא משנה הסיבה, שתצפה לפגיעה
לא אמרתי שלא, רק אמרתי שתנסה להבין מי האגרסור האמיתי ושתשפוט מדינות לפי מעשים ולא לפי דיבורים(דמגוגיה כמו שאתה אומר). אתה צריך להבין את הנקודת מבט האיראנית, אני לא מצפה שתעשה את זה כי אחרי הכל 99 אחוז מהאנשים חושבים או יש להם יכולת לחשוב רק בתוך הקופסא. זאת פשוט תכונה אנושית,היא די חיונית המחשבה של "אנחנו צודקים והם לא" אנחנו "הטובים" והם "הרעים", אחרי הכל ללא הצדקה הזאת בני אדם יאלצו להתמודד עם האמת שהם בסה"כ חיות שפועלות על פי חוקי הטבע,השרדות,שלטון של החזק על החלש וכו'.
ישן 20-10-07, 18:43   #45
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
סיבה יש לכל דבר, ראית פעם מלחמה מתרחשת ללא "סיבה"? גם להשמדת היהודים היתה סיבה(אפילו הרבה סיבות). הגאונות של הפוליטיקאים זאת בעצם מציאת הסיבות והצגתם לציבור/הפחדת הציבור.

לא אמרתי שלא, רק אמרתי שתנסה להבין מי האגרסור האמיתי ושתשפוט מדינות לפי מעשים ולא לפי דיבורים(דמגוגיה כמו שאתה אומר). אתה צריך להבין את הנקודת מבט האיראנית, אני לא מצפה שתעשה את זה כי אחרי הכל 99 אחוז מהאנשים חושבים או יש להם יכולת לחשוב רק בתוך הקופסא. זאת פשוט תכונה אנושית,היא די חיונית המחשבה של "אנחנו צודקים והם לא" אנחנו "הטובים" והם "הרעים", אחרי הכל ללא הצדקה הזאת בני אדם יאלצו להתמודד עם האמת שהם בסה"כ חיות שפועלות על פי חוקי הטבע,השרדות,שלטון של החזק על החלש וכו'.
הבעיה שלנו היא לא יחסי ארה"ב-איראן, אלא יחסי ישראל-איראן.
כל מה שהיה במלחמה האחרונה זה תוצאה ישירה של מעשי אחמדינג'אד.
כל מה שעוד יקרה עם סוריה גם כן יהיה תוצאה ישירה של אותו בן אדם.
זה לא משנה כמה ארה"ב "מתעללת" באיראן, הוא הולך איתנו ראש בראש וזאת סיבה מספיק טובה "לשלח" בו את ארה"ב.
ישן 20-10-07, 18:51   #46
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
זה לא משנה כמה ארה"ב "מתעללת" באיראן, הוא הולך איתנו ראש בראש וזאת סיבה מספיק טובה "לשלח" בו את ארה"ב.
מזה במלחמה האחרונה? הכל תלוי כמה אחורה אתה הולך כמובן,ואם אתה שם לב אני לא אומר שלישראל אין אינטרס שאיראן תעלם,אני מדבר על ארה"ב האימפריאליסטית שכובשת מדינות מאז מלחמת העולם השניה,ושולל כל טיעון "מוסרי" של התערבות ביבשות שכל כך רחוקות ממנה.
אתה יכול לתפוס אותי במילה שלי מתי שאתה רוצה,איראן לא תתקיף לא את ישראל ולא אף מדינה אחרת במערב,אין לה אינטרס לעשות את זה. כן במקרה שהם יותקפו יש להם את הזכות להתקיף בחזרה, האם אלו לא חוקי מלחמה בסיסים? מה אתה רוצה שהוא יגיד? בואו תכבושו אותנו ואנחנו לא נתקיף חזרה? מה ההפתעה כאן שכולם נדהמים מההצהרות שלו? אז ברור שהוא ישתמש בכל כלי שהוא יכול על מנת ליצור איום והפחדה, הרי הוא יודע שהפיטבול האמריקאי צמא לעוד דם ושהוא המטרה הבאה אחרי עיראק, אז האם זה לא יהיה הגיוני שהוא ינסה ליצור הפחדה? מין מאזן אימה שאולי ירתיע במקום מלחמה? הרי אין לו איך להרוויח ממלחמה, הכל יורד לאינטרסים,אין שום דבר בעולם שפועל בשיקול אחר מאינטרסים, ותאחלס אין לו אפילו אינטרס אחד להגיע לעימות פיזי עם ארה"ב והמערב.
ישן 20-10-07, 18:53   #47
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
למה אתה בוטח בארצות הברית כל כך? הרי זה עיניין של זמן עד מתי שהיא לא תתמוך בנו יותר. אומרי מסכים איתך אחי. אחמניג'הד יפחד על המשטר שלו שגם ככה לא פופחרי בקרב האיראנים.
ישן 20-10-07, 19:10   #48
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
למה אתה בוטח בארצות הברית כל כך? הרי זה עיניין של זמן עד מתי שהיא לא תתמוך בנו יותר. אומרי מסכים איתך אחי. אחמניג'הד יפחד על המשטר שלו שגם ככה לא פופחרי בקרב האיראנים.
לארה"ב יש די אינטרסים לתקוף את איראן, היא רק צריכה את הניצוץ שיתחיל את התגובה.
ישן 20-10-07, 19:11   #49
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
למה אתה בוטח בארצות הברית כל כך? הרי זה עיניין של זמן עד מתי שהיא לא תתמוך בנו יותר.
מאיפה הבאת את זה?
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 19:16   #50
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
מאיפה הבאת את זה?
מזה שארצות הברית תומכת רק מתי שיש לה אינטרס כספי, צבאי וכדומה. יום יגיע ולא יהיה ואז "פליצה". גם ככה אנו סובלים ממנה. בגללה החזרנו את סיני, בגללה אנו צריכים להתייעץ עימה כל פעם כיאילו אנו לא מדינה ריבונית אלא מדינה של ארצות הברית רק עם שלטון אחר.
ישן 20-10-07, 19:50   #51
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

חחח אני ניקרע פה מצחוק מהבדיחות של ספרטה ^_^

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
היא תתמוך בנו כל עוד רוסיה תומכת במדינות ערב..היא צריכה אותנו כדי להיות בעניינים במערב התיכון
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 20:18   #52
Natanz
חבר פעיל

ארצות הברית הוא המעצמה ששולטת בכדור בארץ אף אחד לא יכול להגיד לה לא.
אם היא רוצה משהו היא עושה את זה בלי לשאול יותר מידיי, היא לא שאלה אף אחד שהיא פלשה לעירק ואף אחד גם לא אמר לה כלום.
בוש בכוונה מדבר בקיצוניות "מלחמת עולם שלישית" שתיהיה לו הצדקה להיכנס לשם ולמנוע "אסון טרגי" שכנראה לא יהיה.
Natanz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 20:50   #53
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

איראן אשמה בכול המצב שהיא נכנסה אליו!
אם היא לא הייתה יוצאת בהצהרות תוקפניות ארה"ב לא הייתה צריכה לאיים וכו'.
תראה את זה ככה למה ארה"ב לא מאיימת על שוויץ נגיד? כי אז היא תיצא הלא בסדר.
ברגע שאיראן מממנת ארגוני טרור שפועלים נגד ארה"ב וישראל, אז יש לארה"ב זכות גמורה לתקוף אותה.
ישן 20-10-07, 21:18   #54
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מזה במלחמה האחרונה? הכל תלוי כמה אחורה אתה הולך כמובן,ואם אתה שם לב אני לא אומר שלישראל אין אינטרס שאיראן תעלם,אני מדבר על ארה"ב האימפריאליסטית שכובשת מדינות מאז מלחמת העולם השניה,ושולל כל טיעון "מוסרי" של התערבות ביבשות שכל כך רחוקות ממנה.
אתה יכול לתפוס אותי במילה שלי מתי שאתה רוצה,איראן לא תתקיף לא את ישראל ולא אף מדינה אחרת במערב,אין לה אינטרס לעשות את זה. כן במקרה שהם יותקפו יש להם את הזכות להתקיף בחזרה, האם אלו לא חוקי מלחמה בסיסים? מה אתה רוצה שהוא יגיד? בואו תכבושו אותנו ואנחנו לא נתקיף חזרה? מה ההפתעה כאן שכולם נדהמים מההצהרות שלו? אז ברור שהוא ישתמש בכל כלי שהוא יכול על מנת ליצור איום והפחדה, הרי הוא יודע שהפיטבול האמריקאי צמא לעוד דם ושהוא המטרה הבאה אחרי עיראק, אז האם זה לא יהיה הגיוני שהוא ינסה ליצור הפחדה? מין מאזן אימה שאולי ירתיע במקום מלחמה? הרי אין לו איך להרוויח ממלחמה, הכל יורד לאינטרסים,אין שום דבר בעולם שפועל בשיקול אחר מאינטרסים, ותאחלס אין לו אפילו אינטרס אחד להגיע לעימות פיזי עם ארה"ב והמערב.
ומה קרה שפתאום אתה נעשית מבקר גדול של האימפריאליזם?

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 21:21   #55
פינגווין

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Natanz
ארצות הברית הוא המעצמה ששולטת בכדור בארץ אף אחד לא יכול להגיד לה לא.
אם היא רוצה משהו היא עושה את זה בלי לשאול יותר מידיי, היא לא שאלה אף אחד שהיא פלשה לעירק ואף אחד גם לא אמר לה כלום.
בוש בכוונה מדבר בקיצוניות "מלחמת עולם שלישית" שתיהיה לו הצדקה להיכנס לשם ולמנוע "אסון טרגי" שכנראה לא יהיה.
לא רק שרוסיה אומרת לה לא, אלה גם שמה עליה זין אחד גדול

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

ישן 20-10-07, 22:04   #56
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

הרבה אנשים אומרים לה לא , זאת לא ארצות הברית של שנות ה80 90

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 22:04   #57
Natanz
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
לא רק שרוסיה אומרת לה לא, אלה גם שמה עליה זין אחד גדול

למה כי היא מוכרת נשק לאירן סוריה וכול השאר? יש הבדל בין פוליטיקה וכלכלה

והנשק שרוסיה מוכרת להם זה נשק ישן משנות ה60-70 אז אך אחד לא שם על זה זין.
לפני כמה זמן ראינו איך כמה מטוסים ישראלים עוברים תבסיס הסורי מבלי שהסורים אפילו ידעו על כך.
אותו דבר אירן, 11 אלף טילים בתחת שלי
Natanz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 22:07   #58
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:

לפני כמה זמן ראינו איך כמה מטוסים ישראלים עוברים תבסיס הסורי מבלי שהסורים אפילו ידעו על כך.
חח תקווה שהם לא באמת יגיעו לך לשם XD
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-07, 22:53   #59
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:

הקטיושות יוצרו בשנות ה-30 והגראד בשנות ה-60 ולפני שנה הם שיתקו לנו חצי מדינה.
ישן 20-10-07, 23:20   #60
פינגווין

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:

אני לא מתכוון לזה , אני מתכוון לתגובה של פוטין להצוות של ארהב באירופה

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

תגובה