|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העובדה שאיראן נלחצת מארה"ב לא מתרצת את העובדה שאיראן היא ספקית משאבים לכל אירגוני הטרור האיסלאמי, ולמדינות אנטי-ציוניות אחרות. אם לארה"ב לא תהיה סיבה לתקוף את איראן, הם לא יתקפו. הם רוצים נפט? שימשיכו לרצות, אבל אם אחמדינג'אד לא היה יוצא בהצהרות על השמדת ישראל ועל פיתוח נשק גרעיני, המצב היה נראה אחרת. לא אכפת לי לאיזו פינה ארה"ב דוחקת את איראן, כל עוד יש מדינה שמאיימת על קיומנו, ולא משנה הסיבה, שתצפה לפגיעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מה שהיה במלחמה האחרונה זה תוצאה ישירה של מעשי אחמדינג'אד. כל מה שעוד יקרה עם סוריה גם כן יהיה תוצאה ישירה של אותו בן אדם. זה לא משנה כמה ארה"ב "מתעללת" באיראן, הוא הולך איתנו ראש בראש וזאת סיבה מספיק טובה "לשלח" בו את ארה"ב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לתפוס אותי במילה שלי מתי שאתה רוצה,איראן לא תתקיף לא את ישראל ולא אף מדינה אחרת במערב,אין לה אינטרס לעשות את זה. כן במקרה שהם יותקפו יש להם את הזכות להתקיף בחזרה, האם אלו לא חוקי מלחמה בסיסים? מה אתה רוצה שהוא יגיד? בואו תכבושו אותנו ואנחנו לא נתקיף חזרה? מה ההפתעה כאן שכולם נדהמים מההצהרות שלו? אז ברור שהוא ישתמש בכל כלי שהוא יכול על מנת ליצור איום והפחדה, הרי הוא יודע שהפיטבול האמריקאי צמא לעוד דם ושהוא המטרה הבאה אחרי עיראק, אז האם זה לא יהיה הגיוני שהוא ינסה ליצור הפחדה? מין מאזן אימה שאולי ירתיע במקום מלחמה? הרי אין לו איך להרוויח ממלחמה, הכל יורד לאינטרסים,אין שום דבר בעולם שפועל בשיקול אחר מאינטרסים, ותאחלס אין לו אפילו אינטרס אחד להגיע לעימות פיזי עם ארה"ב והמערב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |