|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאן בפורום כל אחד זורק שטות אפילו אם הוא לא יודע על מה מדובר בכלל... בכל מקרה , נמרוד כבר ענה לך ואני חושב כמוהו , רק דבר אחד אני סותר - תתחיל ממכונות , תבסס את התנועות = תתרגל אליהן. לאחר פרק זמן קצר תוכל להתחיל לעבוד עם מוטות ומשקולות חופשיים... (תרגילים מבודדים כמו כפיפות מרפקים למשל אתה כן יכול לעשות במשקולות חופשיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיבנה תוכנית אימונים ותזונה לפי מאמרים בפורום הזה ובעוד כמה מקומות ולפני שהוא מיישם תוכנית שישלח אותה לפורום אימונים \ תזונה, זה תמיד יהיה הרבה יותר טוב. 2. אני מאוד חולק עליך, בחודשיים הראשונים יש עלייה מטורפת , אפשר לעלות גם 7 קילו בחודש, חבל לבזבז את ה'מכה' של ההתחלה על מכונות. אומנם לא כדאי לעבוד בחודשיים הראשונים על rm1 בסקוואט. בחודשיים הראשונים הייתי הולך על תוכנית fbw, לעבוד 70-80 אחוז מהמשקל המירבי ולא להגיע לכשל, אפילו לא להגיע ל2-3 חזרות לפני כשל, לעבוד לאט יחסית ולעבוד בטווח חזרות של 10-12.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) אחי , הגוף צריך להתבסס , סהכ'' מנקודת ההתחלה אי אפשר להתחמק , תן לו לעבוד טיפה עם מכונות בשביל שיתרגל את התנועות , אחר כך שיתחיל לעבוד בצורה קצת יותר מאסיבית , זה כמו שתתן לבחור שמתחיל להתאמן גיינר... בשביל מה? שיעשה לעצמו תפריט , יתחיל לאכול כמו בן אדם קודם כל ויראה בדיוק איפה הוא עומד , כמו עם קריאטין - בשביל מה לדחוף סתם? תגיע לנקודה מסויימת שאתה נתקע , ואז תקח , יש המון עצלנים שפשוט אין להם כוח להתאמן ברצינות אז הם מתחילים עם תוספים... אותו דבר עם סטרואידים , ילדים בני 16 מתחילים לי עם סייקלים , הם אפילו לא הגיעו לרבע של הפוטנציאל הטיבעי שלהם וכבר עושים שטויות שלא לדבר על הסכנות והתופעות לוואי... עריכה : עושה רושם שאתה בחור שמבין עניין , ויחסית צעיר מאוד... יש לך איסיקיו? (אני לא רוצה להתחיל לגלוש מהנושא בפוסט אז צור איתי קשר) 236157139 |
|
![]() |
![]() |