ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-10-07, 19:44   #1
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
איזה אחי אני עוד לומד... צברתי כבר 34 אין לי 17 וזה קבלנות אז אני צובר שיעורים עד היומהולדת... סתם אני רוצה לדעת כמה בערך שיעורים צריך בשביל לצבור מספיק נסיון בשביל לעבור... (אפילו טסט שישי)
נכשלתיי אני טסט ראשוןן לצעריייייייייי ניגשתי ב28 ואני יודע לנהוג טוב זה היה מזל נאחס נטו!! עוד מעט שני בעזרת ה'
ישן 18-10-07, 19:49   #2
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
נכשלתיי אני טסט ראשוןן לצעריייייייייי ניגשתי ב28 ואני יודע לנהוג טוב זה היה מזל נאחס נטו!! עוד מעט שני בעזרת ה'
אני נראה לי צובר 40 שיעורים לפחות עד שאני ניגש לראשון...
ב"ה אני יעבור... תאמינו לי הכי טוב זה קבלנות... משלם מראש מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר צובר ניסיון... ועוד אצלי בקבלנות הייתה נסיעה לאילת אחי כבישים מהירות 130 קמ"ש כביש 6 אחי אחד הדברים...
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 19:52   #3
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
אני נראה לי צובר 40 שיעורים לפחות עד שאני ניגש לראשון...
ב"ה אני יעבור... תאמינו לי הכי טוב זה קבלנות... משלם מראש מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר צובר ניסיון... ועוד אצלי בקבלנות הייתה נסיעה לאילת אחי כבישים מהירות 130 קמ"ש כביש 6 אחי אחד הדברים...
מההה?? היה לך שיעור נסיעה לאילת וחזור?
אתה חולה נפשש !! :):):):) כמה זה עלה לך הכחל אחי?
ישן 18-10-07, 19:55   #4
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
מההה?? היה לך שיעור נסיעה לאילת וחזור?
אתה חולה נפשש !! :):):):) כמה זה עלה לך הכחל אחי?
זה קבלנות משו בן :):):):)... אתה משלם 5 אלף מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר+ קורס תיאוריה של אייזה חודש שמלמד אותך אייזה מורה+ נסיעת לילה לגליל העליון+ נסיעה לאילת שהייה שם וחזור... אחד הדברים תאמין לי הנסיעה לאילת אתה צובר ניסיון כמו שלא תצבור ב-30 שיעורים.. כביש הערבה עליות סדום כביש 6 נהיגה של שעתיים רצוף אחי חזרתי פה לקריה הבאתי אותה בהילוך חמישי ביין רמזור לרמזור (- אמיתי המורה שלי כמעט בעט אותי מהאוטו)..
אני מחכה עכשיו שיהיה לי 17 ואז אני יוכל לגשת... עד אז אני צובר שיעורים.. תגיד שלא סוס
ישן 18-10-07, 20:30   #5
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
זה קבלנות משו בן :):):):)... אתה משלם 5 אלף מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר+ קורס תיאוריה של אייזה חודש שמלמד אותך אייזה מורה+ נסיעת לילה לגליל העליון+ נסיעה לאילת שהייה שם וחזור... אחד הדברים תאמין לי הנסיעה לאילת אתה צובר ניסיון כמו שלא תצבור ב-30 שיעורים.. כביש הערבה עליות סדום כביש 6 נהיגה של שעתיים רצוף אחי חזרתי פה לקריה הבאתי אותה בהילוך חמישי ביין רמזור לרמזור (- אמיתי המורה שלי כמעט בעט אותי מהאוטו)..
אני מחכה עכשיו שיהיה לי 17 ואז אני יוכל לגשת... עד אז אני צובר שיעורים.. תגיד שלא סוס
בן :):):):) אבל יקרר!! ואיך יש למורה זמן לשטויות האלה חחח אבל ב5000 אתה יכול לעשות 5 טסטים עדיף כבר לעשות רגיל ולחסוך
ישן 18-10-07, 20:33   #6
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
בן :):):):) אבל יקרר!! ואיך יש למורה זמן לשטויות האלה חחח אבל ב5000 אתה יכול לעשות 5 טסטים עדיף כבר לעשות רגיל ולחסוך
+1

וסלים, איזה קורס תאוריה לעזאזל?
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 20:40   #7
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
+1

וסלים, איזה קורס תאוריה לעזאזל?
אתה נוסע לרפא"ל בבוקר -בחופש הגדול עושה שיעור של אייזה חצי שעה שיעור במשך אייזה חודש...
מלמדים אותך כל מיני דברים כאלה חוץ מתיאוריה (לימדו אותנו לגנוב רכב או להרוס אותו- באמא שלי).. סתם זה לא משו רציני באתי רק בגלל הכוסיות למה אח"כ יורדים איתם לאילת...
תגובה