|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המשך המאמר:
תפקוד המעי קובע את כמות ואיכות הדם ואיכות הדם קובעת את איכות הגוף לפני מספר חודשים תרמתי דם ולפני הבדיקה בדקו לי את ההמוגלובין. האחות שאלה מה אני צורך? אמרתי כלום, והיא אמרה שהרבה זמן לא נתקלה ברמות המוגלובין כל כך גבוהות. מה הסוד? כל בוקר אני לוקח מגוון ירקות, נבטים, אבוקדו, שמן זית, שמן פשתן, מלח, תבלינים, שום ולימון. את כל המזונות הללו אני שם בבלנדר וטוחן. מה שיוצא זה מרק ירקות קר ועשיר ביותר בכלורופיל, מלח ושמן חיוני. אלו הם המרכיבים החיוניים ליצור דם בריא. מעבר לכך, האוכל כבר גרוס לחלקיקים כך שהקיבה אינה צריכה לעבוד קשה והמזון נספג ישירות. זאת ועוד, מרק זה הינו בסיסי, מה שמאפשר תפקוד תקין של הדם. כפי שהוסבר במאמרים קודמים, בתנאים חומציים תפקוד ואיכות הכדוריות בדם דועך משמעותית. 2-3 כוסות מזה ואתם חשים אנרגטיים קלים ונקיים ולמעי יש את כל מה שצריך כדי לשמר רמת יצור כדוריות אדומות גבוהה. נסו ותהנו, יתכן שבהתחלה יהיה קצת קשה...
__________________
![]() גם אני חבר מרוצה בישראלבאדי... |
![]() |
![]() |