|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() א.מאיפה אנשים יודעים שהאבקה הזאת מלאת סוכר וכל זה?
ב.לחבר שלי יש אותה,לאבא שלו יש חנות טבע ובגלל זה אני מתלבט,כי הוא מוכן למכור לי את זה ב-220 שקל...האם זה כדאי? ג. הייתי אצלו היום והסתכלתי על הערכים שרשומים על גבי האריזה...רשום שמנת הגשה אחת שווה 2 סקופים ששווים סה"כ 28.4 גרם...זה לא מוזר קצת?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Tsl
1. המוצר הזה מיוצר בארץ, הבעלים שלו מנסה להסתיר את העובדה הזאת בכל הזמנות. 2. מה שמצחיק הוא - על המוצר רשום שהוא עבר פיקוח של איזה דוקטור , מה שמצחיק, הדוקטור הוא זה שמייצר אותו בעצמו, ממש אובייקטיבי. 3. זה שאומר שהוא דוקטור, לפי השמועות לא ממש מחזיק תעודת דוקטור. 4. נסה לשתות את המוצר, תראה שהוא ישאיר לך מלא גושי סוכר למטה. 5. נו באמת... האריזה מראה שזה מיוצר בארץ. כי בארץ אין ארזיות עגולות כמו שבחו"ל. 6. החברה הזאת לא קיימת בארה"ב. בקיצור, ישראבלוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שפשוט הסקופ עצמו הוא קטן יותר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() נו באמת מה אתם מאמינים ש TSL חברה שעושים בארצות הברית? הכל עבודה בעיניים עושים אותה בארץ ומספרים לנו שהיא מיוצרת בארצות הברית,האבקה נמכרת- רק בישראל!!!!!!! חבר הסביר לי שהבעלים שלה זה חנות טבע בפ"ת :):):):) הקטע המצחיק הוא שזה קיצור של החנות טבע :):):):) TSL=TEVA SH....M,חחח אני לא יכול לכתוב את השם המלא כי אסור לפרסם חברות מתחרות אבל זאת אבקה מחתרתית שייצר בית טבע בפתח תקווה שבא לעבוד עלינו שהיא אמריקאית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |