|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הם קיימים , במציאות הם ממשים לפחות 50% מהסטריאוטיפים ובאינטרנט 80%+
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() איכ.
מה שאני יותר שונא אצליהם זה שהיום הרוב הם לא באמת אימואים, הם פוזרים של אימו. הם מתלבשים ככה רק בשביל שיקראו להם אימו או כי הם חושבים שזה מגניב וכו'. זה מה שאני יותר שונא. בגלל זה אני פשוט רוצה לרצוח כל אימו שאני רואה. למרות שאני לא רואה הרבה אני גר באילת אין פה ממש אימואים..
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול להיות אבא שלך. הרבה אנשים קוראים לי היום אימו בגלל איך שאני מתלבש ולפי התיאורים באינטרנט אני לא מתלבש דומה. אנשים רואים עליך חגורת ניטים ישר "אימו". שלא נדבר על זה שבכלל בגדים שחורים זה מטאליסטים, אימואים לא חותכים ורידים, אין להם שום התנהגות שונה. אני מניאק אם אימו בא לבכות לך על כמה החיים שלו חרא. הוא מתלונן לעצמו, לא לך אז מה לעזאזל זה מפריע ?! זה שערס בא במתחיל איתך ברחוב רק כי נשמת לידו לא נכון אז זה בסדר אבל אימו זה מוזר ? לכו לכו ראבק.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הכל עובדות בשטח, אימוים הם רגישים עם סטייל בשקל אני מצטער, מהזה הפוני הזה על הפנים וכל הלבוש, זה חרטא. אימואיות (בנות) עוד נראות אחלה (כל אחד והטעם שלו), יש יציאות אבל בנים אימואים זה פשוט לא ממש בנים. אני מצטער מאוד, אבל בנים אימואים זה בנים שחסר להם הפרשת טסטוסטרון בגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב אתה לא זה שפרסמת פעם אשכול על ילד קטן עם יד גדולה משלך? נ.ב 2 הסטריאוטיפים מרכיבים את האימו , בלי הסטריאוטיפים מדובר בסתם בכיין או אחד עם טעם ממש גרוע במוזיקה, או סוג של טרנסג'נדר , תלוי לפי מה הוא קורא לעצמו אימו נ.ב 3 לכל המחכישים: http://emocriesaboutytmnd.ytmnd.com/ נראה לי שהבהרתי את הנקודה.
![]() |
![]() |
#68 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב. 2: אני מבין שאתה הדוגמא לגבר שבגברים ששומע את המוזיקה הכי טובה ואיכותית שיש. מי אתה שתגיד למישהו מה הטעם שלו אמור להיות בבגדים, מה הוא אמור לשמוע או איך הוא אמור לסדר ת'שיער שלו ? כל אחד עושה איך שהוא רוצה. ולא איך שמתאים לאללה שתופסים פוזה של חיילים של ספרטה מגולחים שמתאמנים מאז שהם נולדים והם הכי גברים בארץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר ותיק
|
![]() רק הדעה שלי ורוב העולם.
תבדוק את נ.ב3
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב. 3 לא הבנתי כלום. והדעה של כל העולם על הזין שלי כשהוא עומד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר ותיק
|
![]() טוב אז אין בעייה עם זה הא?
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להכנס לMYSPACE ולהנות משלל האימואים שיש שם, לא חסר בכלל. בקשר ללבוש, אימו לא יבוא אליי יגיד לי איכס על הלבוש כי אני מתלבש כמו בן רגיל, ואפילו מעל הממוצע, וככה רוב "בני" ישראל מתלבשים, הם לא יגידו לי "אתה לא בן". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
+ ג'ינו , לא נראה לי שיבינו אם אתה בן או בת. ולצערי ככל שיורדים בשכבות בתיכון שלי יש יותר כאלה...
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוקרים, מטאליסטים, אימואים, ערסים, ראפרים, ילדי מחשבים וDND ועוד. אתה ראית ודיברת עם כאלה ? רוב החברים שלי מה שנקרא אימו. וזה לא ממש רחוק מהסטיגמה שלהם אבל בכל זאת לא קרוב אפילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר ותיק
|
![]() יש רק סוג אחד של טסטוסטרון , שעולה ויורד.
(ככל שהוא יורד ככה יש יותר סמרטוטים שתופסים פוזות במקום לעשות משהו שימושי עם החיים שלהם בלי לשים זין על מה אתה לובש הם חושבים שאנשים יקבלו אותם בגלל הפוזה)
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובתאכלס, אחי, יש רק סוג אחד של בנים וזה בני אדם שיש להם 'מקל' בין הרגליים ולא אוהבים לקבל בתחת, זה בנים. אימואים הם גם בנים בסופו של דבר, רק עם בעיות כאלה ואחרות שמורידות מה"גבריות" שלהם, וזה לא רק אצל אימואים אני חוזר. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה, יש מלא אנשים שיש להם בעיות וזה לא אומר שזה מוריד מהגבריות שלהם. הם לא פחות גברים מאנשים שמריצים סייקלים וטוחנים אוכל כאילו אין מחר. |
|
![]() |
![]() |