|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר... אם אתה יודע ליסוע כמו שצריך ולחשוב כמו שצריך אז אפשר לנהוג מהר.. אבל שוב עם גבולות.. תמיד יש את הפיתיון הזה בכביש מהיר להרביץ ת' 150 קמ"ש בנתיב הימיני ולראות את המכוניות משמאל עוברות לידך כמו עצים.. אני יודע אני עשיתי את זה.. גם אני כשנסעתי ב-6 הרבצתי יותר מההמהירות המותרת אבל עם גבולות... ומעל 150 סלח לי אבל זה מעל הגבול... ואני לא מקנא במשפחה שתתנגש בך חס וחלילה במהירות של 180 קמ"ש אם חס וחלילה תסטה מהנתיב בגלל משהו... וב-180 קמ"ש הזזה טיפה של ההגה ואתה בנתיב הנגדי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני לא דיברתי על הכבישים בארץ אלא על הכבישים שיש באירופה (אני כרגע בגרמניה המדינה עם הכבישים הכי מהירים שיש) ואין פה שום בור או משהו כזה בכביש.
בכל אופן 150 זה הרבה לארץ פה זה נכשו כלום, יש פה כבישם מהירים עם תמרורים שמורים על אי הגבלת מהירות וזה רק בגלל שהכבישים מאפשרים את זה, אתה ביכלל לא מרגיש את ה180. וגם אני לא נוסע מהר כדיי לחסוך זמן אלא בשביל הפאן....
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשהייתי בצרפת,אז אבא של חבר שלי נסע על 210 קמ"ש ועדיין היו אנשים שהאשכרה הקפו אותנו וזה כלום עוד,לא הרגשנו את ה 200 פשוט כי כולם נוסעים ככה והכבישים ענקיים ביותר ומסודרים מאוד ופשוט מאפשרים את זה
![]() |