|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הצחקוק באמת עוזר חחח
ברקו ויושי מוטו ואם אין לכם חברה אז מה עושים..ואם חברה לא נותנת מה עושים? אנלא יודע בני כמה אתם אבל בגיל שלי זה לא קורה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בלי שום קשר זה מרגיש לי מבאס ומגעיל להתחרמן על מישהי שהיא לא חברה שלי. אולג(G MAN) אמר לי פעם שרק כשאתה מתאהב אתה מתחיל לראות בבחורה יותר מציצי וכוס.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() למה אתה מחכה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
לא אומר שאני לא רוצה, אבל מחכה כמה שצריך, בכלל לא דחוף.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל החברים שלי מחכים רק לפמפם.. אני עם חברה שלי ואני כל כך אוהב אותה שזה לא משנה לי שהיא לא רוצה וזה לא לחוץ לי בכלל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למה מבאס?? למה אתה לא יכול לראות מישהי כוסית ברחוב ולהתחרמן? אתה לא מתחרמן מתמונות עירום של פריס הילטון? (אל תשקר אה..) לא נראה לי שהם חברות שלך... אז מה מפריע לך לבחוש למישהי שאתה מכיר יומיים? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
נשמע לא הגיוני ומטורף, פשוט שרגשות מעורבים בזה, החברה שלך עושה לך את זה יותר מכל אחת אחרת.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי מתחלף איתך יושימוטו חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שאתה צודק עוד לא הייתה לי חברה רצינית (וגם לא מעוניין כרגע) ויכול להיות שכשתהיה לי אני יחשוב אחרת... בנתיים.. לא נראה לי.. |
|
![]() |
![]() |