|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחח קיצר אנ'לא הולך לזה..
אני פשוט רואה את השיפוצניק עובד אצלי בבית והוא לא עושה עבודה פיסית כזאת קשה. הוא משפץ אצלנו את השירותים-אמבטיה-מטבח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תלויי גם איפה אתה עובד למשל שאני עבדתי פעם עשינו שיפוץ בבית קטן במשך 3 ימים רצוף וואלה בקושי זזתי שם והיה דווקא די כייף לא הייתי כלכך סחוט ושהגעתי הבייתה יכולתי להיתקלח ולעשות משהו בקטנה במקום ליפול על המיטה ולהירדם.
ופעם אחת לקחו אותי לאיזו וילה לשפץ את כולה שבוע שם וביום האחרון של השיפוצים הייתי כלכך גמור!!! איך שנכנסתי הבייתה נירדמתי על המיטה אם הבגדים בלי להיתקלח בלי כלום פשוט לא יכולתי ללכת!! מה שכן בקיץ העבודה הזאת הרבה יותר מעצבן וקשה מאשר בחורף למה חם ואתה מזיע כמו חמור והחום מעייף ועף עלייך אבק ואתה מרגיש כמו נעל רקובה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אחתק, עבדתי בעבודה דומה בניין, שבונים לא שיפוצים, 9-10 שעות כול יום אבל 450 ליום, אבל זה פשוט, אתה מת אי אפשר להתאמן, אתה חוזר הביתה גמור, הכול תפוס הכול כואב, גיפה, חם, מזיע מסריח ומתוסכל וזה פשוט לא שווה ת450 שקל המעפנים האלה, עדיף לעבוד בעבודת פאנן שעושים 150 ביום אבל עובדים 5 שעות בלא לעשות כלום, זה מה שאני עושה עכשיו, וב18 אני מקווה להתקדם לאבטחה שם עושים משכורות באמת יפות וגם לא עושים כלום, פרט לכמה מקרים מיוחדים.
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר אני באמצע י''ב... עובד דלפק בפיצריה... וההוצאות לא נגמרות, נהיגה, תזונה, תוספים, סייקלים, בגדים (עכשיו סיימתי חיטוב, כול הבגדים שלי היו xxl ואני עכשיו large ) ... פלאפון, דלק... ביטוח... שיפוץ בחדר... יציאות... קיצר הוצאות ברוך השם לא חסר.. כסף דווקא לא יזיקו עוד איזה 10K שישכבו בחשבון
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואיך בדיוק אתה עושה 150 שקל ל5 שעות אם אתה עובד דלפק בפיצריה? |
|
![]() |
![]() |