|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
תטגן את זה בממש קצת שמן (גם במאסה לדעתי) הפירורי לחם מוסיפים איזה 5 גרם פחמ' בלחץ אז זה מיותר, אם אתה במאסה לך על זה.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
אם הפירורי לחם זה 5 גרם פחמימות זה זניח, אבל אם אתה עושה את זה עם פירורי לחם קח בחשבון שיותר שמן נספג
__________________
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
עדיף חזה עוף בתנור.
בשניצל מטוגן יש לך-שמן,ביצים,פירורי לחם זאת אומרת ארוחה מלאה בשמן וכולסטרול. |
|
|
|