|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לעלות במסה אבל נקי!!!להגיע לבערך 73 עד הקייץ. ולהשאר עם 10%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כלומר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ? ![]() אין דבר כזה עליה נקיה לחלוטין ,זה לא קיים תהליך בניית השריר דורש עליה מסויימת בשומן ,כמו שתהליך שריפת השומן דורש ירידה מסויימת במסת שריר .
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז נניח עלייה של חצי קילו שומן ועלייה של 4 קילו שריר זה אפשרי נכון??
אה ואני מתאמן יום כן יום לא.. על כול הגוף כול פעם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() האימון באופן כללי בסדר? אם לא אני ישמח לקבל הצעות לשיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מציע לך להוסיף גם מתח באחיזה צרה עם ידיים מופנות אליך,
מקבילים (אפילו בין 2 כיסאות או אילתור אחר) לפצל את הריצה לפעמיים או שלוש בשבוע, למרחק קצר יותר דחיפה לכתפיים- מעמידת ידיים כשהרגלים על הקיר, לרדת עד שהראש כמעט נוגע בריצפה ולעלות מקווה שעזרתי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,
אממ.. על איזה שריר זה אחיזה צרה? ועל איזה אחיזה רחבה? ובקשר למקבילים- שכיבות שמיכה ומקבילים זה לא אותם שרירים ? (יד אחורית וחזה). ואולי הכפיפות על עמידת ידיים טובה, אני ינשא את זה. ובקשר לריצה, הקצב צריך להיות מקסימלי? או ריצה קלה ( בסביבות ה 4 וחצי דקות לקילומטר )?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,
אממ.. על איזה שריר זה אחיזה צרה? ועל איזה אחיזה רחבה? ובקשר למקבילים- שכיבות שמיכה ומקבילים זה לא אותם שרירים ? (יד אחורית וחזה). ואולי הכפיפות על עמידת ידיים טובה, אני ינשא את זה. ובקשר לריצה, הקצב צריך להיות מקסימלי? או ריצה קלה ( בסביבות ה 4 וחצי דקות לקילומטר )?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד הצעות מישהו?
|
![]() |
![]() |