|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מצויין! אני קונה סוג מיוחד שקונים אותם והם מתפצחים בקלות בגלל שיש להם קליפה מאוד דקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אהה מצטער התבלבלתי עם שקדים (אני חולה עם 38.5 מעלות חום, תסלח לי).
בקשר לפקאן אנ'לא יודע, אבל נראה לי שזה אותו דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש כמה סוגים של הפקאן
האדום אני חושב נקרא פקאן סיני והוא הטעים יותר כי הוא מתקתק יש גם תסוג הרגיל של הפקאן שהטעם שלו פחות מתוק. זה הרגיל: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני יותר אוהב שקדים קשיו אגוזי מלך ובוטנים |
|
![]() |
![]() |