|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לצ'ילי לא יודע מה הערכים של החלבון אבל 100 גרם צ'ילי זה בערך 7 כפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נצל"ש...
רציתי לשאול. יש לי בעיה, אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב שניצל. לא את המטוגן והספוג שמן, אלא את התעשייתי והמוכן של עוף טוב או מאמא עוף וכו'. שאני אוכל אני שם לב שהוא לא ממש ספוג כמו שניצל אמיתי, אבל שניצל זה שניצל. בהנחה שאני די בטוח שזה בלתי אפשרי לנדות אותו לחלוטין מהתפריט (וגם לא לצמצמם לפעם בשבוע) רציתי לשאול עד כמה זה רע? (כי אני אוכל 2-3 כאלה בארוחת צהריים) בהנחה שאני לא צריך חיטוב יותר מדי ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() השאלה אם השניצלים המוכנים מכילים אותה כמות שומן כמו המטוגנים הרגילים
יש סוגים שמרגישים מאוד יבשים (מוכנים) |
![]() |
![]() |