|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() GTG = greasing the groove
קח את המספר המקסימלי של מתח שאתה מצליח לעשות (נגיד 10) תחלק אותו בחצי (5) ותעשה כל פעם שאתה עובר מתחת למתח 5 אל תתפתה לעשות יותר ! לפחות פעם בשעה כל יום ! שבוע מהיום תעשה עוד מדידיה של המקסימום ותעשה את החישוב מחדש שישה ימים בשבוע ותחתוך את האימונים שלך עד אחרי ה 20.10
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ! כמובן, אני לא בטוח שבאמת תצליח להכפיל את המתח שלך בשבוע אבל אני יודע שזה עובד בצורה פנטסטית, כעקרון זאת השיטה הכי יעילה לעלייה בכוח, אתה יכול לקרוא עליה בספר של פאבל the naked warriar
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תעשה את מה שרשמת רק תעלה את כמות הסטים ל3 לפחות ושה8 יהיו המקסימום שאתה יכול לעשות ותנוח פחות כשאתה עושה פולי ובנט אובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה דקה מנוחה.. לא דקה וחצי. |
|
![]() |
![]() |