|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מתאמץ עליו...
לילד ששאל תעשה טובה לעצמך וגם טובה גדולה להורים שלך תרד מכל העסק. תלמד קודם כל להתאמן נכון לאכול נכון ולחיות נכון אחר כך תחשוב אם בא לך להוציא כסף על תוספים ובטח זה לא משהו שאתה יכול לדרוש מההורים כל חודש אל תגזים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע חבר, קודם כל תתחיל לקרוא קצת מאמרים על תזונה באתר ותבין +- איך אתה אמור לאכול. אפשר לעשות כמה שינויים קטנים בגלל שאתה תלמיד, תהיה יצירתי וחוץ מזה, אתה לא כל היום בביה"ס, נכון? תעבור את החודש הראשון עם תוכנית למתחילים, תבקש ממדריך רציני שיבנה לך תוכנית קצת יותר רצינית ולדעתי בינתיים אפשר להסתפק בתזונה נכונה ולוותר על תוספים, אחרי שתעשה את העליה הראשונה ותרגיש שאתה נעצר, רק אז תתחיל לחשוב על אבקות וכו', זה לא הכרחי בהתחלה. עצה שלי, אל תסמוך על אף אחד, תקרא תקרא ותקרא עוד חומר ומאמרים מהאתר ותקבל מושג כללי. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ב' האריזה החזיקה לי למעלה מחודשיים משו כמו 3 חודשים... ג' לחיות נכון אני יודע מה שנשאר זה תוכנית טובה שתגיע בקרוב ולאכול נכון(כבר קיים בזכות ווין דיזל המלך=אחד האנשים הטובים בפורום שעוזר מכל הלב אחד האנשים היותר נחמדים שהכרתי פה בפורום ולא כמו חצי מפה שהם מיז****ם).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בו נגיד שגם אם לא אכלת משהו ולא התמדת עדיין הטעות שלך היא ב' שהאריזה החזיקה למעלה מחודשיים! אם היתה לוקח מנת הגשה מומלצת היית בדוק עולה במשקל ומרגיש שיפור. שיהיה בהצלחה בהמשך כולם היו פעם כמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
* חוץ מזה אחי אני לא התעצבנתי עלייך אישית פשוט יש אנשים שצוחקים על אנשים אחרים בגלל חוסר ידע הבעיה שאותם אנשים חיים על האתר ואני פותח אותו בדיוק פעם בחודש זה אותם אנשים שמשחקים אותה כאילו לכל אחד מהם יש "ישראל בודי" משלהם וזה מעצבן אותי מי שרוצה שיעזור ומי שלא שלא יעזור לא משלמים פה לאף אחד אין פה עזרת חובה עושים את זה מתוך כבוד ויחס טוב ולא מתוך חובה! מי שבראש שלו עוזר מי שלא אז לא!1!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אמור להספיק מקס' חודש |
|
![]() |
![]() |