|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי יש צורה ביותר אבל אני יכול להגיד לך איזה צורה אני יודע שעובדת טוב..לפחות עליי
ולמי שכתב שאין הבדל אם המשקל על החזה או מאחורי הראש אז יש הרבה הבדל..על החזה אני שם פי 2 וחצי ממה שאני שם מאחורי הראש.. שכב על מזרן או משהו ישר לא עם שיפוע שים תצלחת מאחורי הראש ותעשה תתנועה עד שאתה מרגיש שהשכמות מתנתקות מהרצפה וזהו..זה עלייה יחסית קטנה עד שיש שיפוע 30 מעלות בין הגב לריצפה ויורד..זה מה שאני עושה ועובד טוב..שיש את השיפוע הזה אני מרגיש יותר תג התחתון אז אם אתה ממש רוצה על הספה הזאת אתה שוכב שאתה במצב שהגב מקביל לרצפה ומשמה אתה עולה ממש קצת 30 מעלות ויורד שוב עד שהגב מקביל לריצפה ולא עד שהוא נוגע בספסל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שים פלטה מאחורי הראש אז ....
לא הבנתי מה יש להסביר , כך פלטה שים עליה את הראש ותתחיל להפציץ ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא לא איך להחזיק את הפלטה או הדאמבל הבעיה היא איך לבצע את התנועה הבאתי 3 סירטונים שבכל אחד מהם זה שונה וגם שמתי על כל מיני סוגים של ביצועיים כמו: לכופף ת'גב ולא לכופף, ולעלות עד הסוף ולא עד הסוף, לרדת העד הסוף ולא לרדת עד הסוף ועוד כל מיני סוגים ואני לא יודע איזה מהם הוא הנכון לביצוע
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם איזה תנוע אתה מרגיש הכי הרבה גירוי ...
זאת תהיה התשובה שלך כל אחד מגרה את השריר שלו בצורה שונה אני לא חושב שצריך לעבוד כמו רובוט , תקשיב קצת לגוף שלך