|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד פעמיים בשבוע על יד קדמית + אחורית.
עד היום עשיתי לכל שריר 12 סטים כל אימון. לאחר התייעצות עם מפתח גוף , אחד שמבין עניין ולא סתם מדבר נאמר לי שזה מוגזם וצריך לעשות בכל אימון 9 סטים. מה דעתכם ???? ![]() (קחו בחשבון שאני עובד על השרירים האלה פעמיים בשבוע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי גם 9 זה המון, אבל זה תלוי מאוד בסוג ועצימות התכנית שלך,
עם אתה עובד לחזה ולגב תרגילים מורכבים וכבדים אז מס' הסטים הרב שאתה נותן מיותר, אי לכך ובהתהם לזאת, עם אתה רוצה חוות דעת ברורה יותר תפרסם את התכנית שלך במלואה. ולא להטיל פה פצצה יד הזאת אני עושה 12 סטים ויד זאת 12 סטים.
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עושה סט אחד...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני לא רוצה להגדיל אותם יותר... ז"א לא הייתי מתנגד, אבל לא ממש אכפת לי שיישארו באותו גודל. היקף... חושב ש37 אבל לא מדדתי מזמןןןן... (אני 1.67)
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בולט אתה כבר חצי שנה בחיטוב אם אני לא טועה.. לא?
ומה זה סט אחד לשריר מה אתה גנוב? אתה בא למכון לוחץ תיד למאמן והולך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה מה שקורה שכשאתה מפסיק להתאמן לתקופות קצרות אתה לא יכול לשלוט בתיאבון ![]() וכשאני התחלתי להתאמן הייתי על % שומן אסטרונומי לא יודע, סט אחד מספיק לי די והותר. תאמין או לא, רוב הזמן יש לי פאמפ כזה חזק בידיים שאני מתקשה ליישר אותם ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() על כמה התחלת?
אני התחלתי על 18%, בשיא הייתי 8% :] עכשיו 9.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() יאלה יאלה~~