|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק באמת שאני לא מבין אם אתה אומר מה שאתה חושב או שאתה סתם פוזה.
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למה פוזה? אחי אני מדבר דוגרי. תכלאס להיות Bb זה לא השקעה מי יודע מה ביחס לשאר סוגי הספורט האולימפיים, אתה לא מסכים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תקשיב לי טוב ,אני יודע שאתה אומר את הדברים האלו רק כדי לעצבן ,כי אתה באמת מחפש צומי שנינו יודעים גם שאני צודק תמשיך להתסיס ככה שיחות ,אני נשבע לך שאני מרים אותך על טיל מחוץ לפורום הזה אתה מוריד שירשורים לזנות עם הגישה שלך.
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא מסכים איתי שספורט אולימפי כזה או אחר דורש יותר השקעה מBB? דבר דוגרי באמת שאני לא בא לריב פה עם אף אחד, זה הדבר האחרון שעושה לי את זה. שתהיה בעיניינים ספורטאים אולימפיים גם הם שומרים תזונה, גם להם יש תפריטים. גם הם מתאמנים במכון כושר בנוסף לאימונים הבסיסיים של הספורט שלהם. האימון שלהם לא מסתכם בשעה-שעה וחצי פעם ביום, אצלהם זה 5-6-7-8 שעות כל יום, לפעמים פעמיים ביום. גם הם לא יוצאים מהבית כי הם צריכים להתעורר מוקדם לאימון, גם להם אסור לשתות.. קיצר כמו BB רק רמה אחת מעל. קיצר אם אתה חושב שאני באמת "מוריד את האשכול לזנות" - תמחק את ההודעות שלי [כמו שאתה עושה למשה] וגמרנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
על זה שאתה גורם שלילי היית חייב לקחת את השירשור הזה לכיוון הזה ? אני שונא את הגישה הזאת של "המממ אני חושב משהו אז אני חייב להגיד " אנשים פה רצו להעריך את רוני קולמן ,לקחת שניה ולתת ריספקט לבן אדם שנתן לנו השראה וימשיך לתת לנו לעוד הרבה זמן ,אבל אתה מרגיש צורך לקחת את השירשור הזה כדי שוב לערער באמינות של הספורט שלנו , ולזלזל בעוסקים בו ורק בשביל הפרוטוקול ,אם היית יודע את אורח החיים של באדיבילדר מקצועי באמת ? לא היית פותח את הפה כל כך הרבה.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() Bb האימונים שלהם לא עוברים את השעתיים-שלוש ביום, פשוט לא. אימון בוקר שעה, אימון ערב שעה, איזה אירובי פה ושם וסלמאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה אומר את זה כאילו סיגנון חיים כזה הוא פיקניק אף אחד לא בא לעשות השוואה בין ספורט אולימפי לפיתוח גוף ,אף אחד גם לא העלה את הסוגיה של "כמה קשה הספורט הזה " אתה לוקח את זה לשם , ובלי צורך.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אווץ'
![]() |