|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
נשבע לך שבא לי לאנוס אותך אחרי זה
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() הערכה עצומה ברגע זה
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יודע שאתה לא אוהב בודיבילדינג אבל תנסה רק לרגע להכנס לראש שלו,לנסות להבין כמה הבן אדם הזה השקיע ומזה פיתוח גוף בישבילו. רוני קולמן זה לא ילד שגדל בבית שאבא ואמא מליונרים וקנו לו כל היום אינסולין,הורמון גדילה ואוכל..וממנו לו מנויי לחדר כושר הכי מקצועי שיש,רוני קולמן אחי היה עובד בשליחיות קרע תתחת ואכל הרבה מאוד חרא בישביל להשיג את מה שהוא השיג ועל זה מגיע לו הערכה. אני להגיד לך תאמת לא סובל כדורגל..מצטער מי שאוהב תשנאו אותי על זה לא סובל!!! אבל מה שאני רואה שחקנים מברזיל..שאני עצמי נולדתי שם והייתי שם וראיתי מזה העוני של ברזיל והחיים הקשים שם מגיעים למונדיאל והופכים להיות כוכבים של המשחק ומקבלים עידוד מאלפי צופים ומצליחים בקריירה שלהם,אז וואלה אם הם יפרשו ויבכו בגלל שהם גמרו לעשות את הדבר שהם השקיעו בו את כל החיים שלהם בשבילי הם גם יהיו מלכים ![]() תחשבו על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לרוני, וואלה אישית אני לא מעריך באדיבילדרים כי הם לא עושים כלום חוץ מלאכול, להתאמן ולהזריק. מצטער אם אני פוגע בך, אבל זו הדיעה שלי. תכלאס האימונים שלהם ממש קלים ביחס לאימונים של ספורטאים אולימפיים שמתאמנים 5-8 שעות כל יום. באדיבילדר מתאמן שעה 5 פעמים בשבוע, פה ושם אירובי וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מטר 86 123 קילו ![]() אני יעלה תמונות לקראת אמצע החורף פשוט הרוב פה זה נוזלים שעליתי מהתחרות אחי,ואני רוצה להתחיל סייקל בקרוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחח ממש לא אחי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק באמת שאני לא מבין אם אתה אומר מה שאתה חושב או שאתה סתם פוזה.
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() למה פוזה? אחי אני מדבר דוגרי. תכלאס להיות Bb זה לא השקעה מי יודע מה ביחס לשאר סוגי הספורט האולימפיים, אתה לא מסכים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תקשיב לי טוב ,אני יודע שאתה אומר את הדברים האלו רק כדי לעצבן ,כי אתה באמת מחפש צומי שנינו יודעים גם שאני צודק תמשיך להתסיס ככה שיחות ,אני נשבע לך שאני מרים אותך על טיל מחוץ לפורום הזה אתה מוריד שירשורים לזנות עם הגישה שלך.
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא מסכים איתי שספורט אולימפי כזה או אחר דורש יותר השקעה מBB? דבר דוגרי באמת שאני לא בא לריב פה עם אף אחד, זה הדבר האחרון שעושה לי את זה. שתהיה בעיניינים ספורטאים אולימפיים גם הם שומרים תזונה, גם להם יש תפריטים. גם הם מתאמנים במכון כושר בנוסף לאימונים הבסיסיים של הספורט שלהם. האימון שלהם לא מסתכם בשעה-שעה וחצי פעם ביום, אצלהם זה 5-6-7-8 שעות כל יום, לפעמים פעמיים ביום. גם הם לא יוצאים מהבית כי הם צריכים להתעורר מוקדם לאימון, גם להם אסור לשתות.. קיצר כמו BB רק רמה אחת מעל. קיצר אם אתה חושב שאני באמת "מוריד את האשכול לזנות" - תמחק את ההודעות שלי [כמו שאתה עושה למשה] וגמרנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אווץ'
![]() |