|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
צפה בתוצאות הסקר: סקר:כמה אתם אוהבים פיתוח גוף | |||
משקיע עד הסוף! אוכל כל 3 שעות,לא מפספס אימון,ישן כמו שצריך בלילה מינימום 8וחצי שעות. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 40.14% |
משתדל כמה שיותר:אוכל כל 3 שעות וקורה לפעמים שמפספס ארוחה,מתאמן מסודר אבל לא תמיד יש חשק ללכת למכון. |
53 | 37.32% |
מחפף אבל אוהב את הספורט:אוכל כמה ארוחות שבא לי לא מסודרות אבל העיקר שיש פחמימות וחלבונים. |
30 | 21.13% |
עושה מה בזין שלי:לא אוכל נכון,לא מתאמן, מדי פעם הולך למכון כדי להרים משקולת וחצי אם חבר |
2 | 1.41% |
מצביעים: 142. לא ניתן להצביע לסקר זה |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר לא חייב לאכול כל 3 שעות, עם הוא לוקח על עצמו לאכול 5 אלף קל' ביום (סתם דוגמה) הוא גם יכול לאכול כל כמה שעות שבא לו, העיקר שיאכל את הכמות שהוא צריך.
מזה חייב לישון 8 שעות בלילה? ואנשים רגילים לא משתדלים לישון 8 שעות בלילה?, כי למחורת יום עבודה לחוץ וכד' ורוצים להיות עירניים... מה הקשר עכשיו. לא יוצא למועדונים כי מעשנים שם ואסור שעשן יכנס לריאות? על מה אתה מדבר תגיד לי, חצי מהבודיבילדרים האירופאים שאני מכיר מעשנים, ואני לא מדבר פסיבי אני מדבר על מעשנים, אחד מהם השתתף השבוע באולימפיה קוראים לו מרקוס רול, עלק לא יוצאים למועדונים. לא נהנים בחברה של אנשים אחרים ולא יוצאים מהבית? מוזר אחד הבודיבלידרים המפורסמים בכל הזמנים השם שלו זה ארנולד שוורצינגר, ראיתי עד היום נראה לי מעל לאלף תמונות שלו, מוזר אף אחד מהתמונות לא היתה בתוך הבית שלו.... אמממ מאוד מאוד מוזר איך הוא יצא מהבית. לא שותים ולא מקיימים יחסי מין? הפעם אני מקווה שאתה מתלוצץ. ובקיצור משה, go to sleep
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים מה הפאק בבודיבילדינג הישראלי חחח שאנשים פשוט חיים בסרט שהם הארדקור אחושרמוטה פסיכופטים לא יוצאים לא מזיינים לא עושים שום דבר שלא קשור לפיתוח גוף...
משה צדק בכל מה שהוא אומר , ואני מדבר מניסיון אני לא הייתי יוצא עם חברים שלי בערבי שישי חודשים!!! אם יוצאים אז רק דוחף אותם למסעדה ואחרי שעתיים חוזר הביתה לאכול. שלא נדבר על חברה כל בחורה שהייתה עוברת לי בראש הייתי שם לעצמי סטירה שחס וחלילה המחשבות לא יעברו מנושא האימונים לדברים אחרים כמו חברה בצפר וכאלה הנה תראו דוגמא קלאסית קבלו את שגיא קאלב אני מניאק אם הוא לא יוצא כל ערב ומזיין פעמיים ביום... תכלס עם כל הכבוד לכל הישראלים שהם באטרף של לגדול ולא יוצאים מהבית , שגיא קאלב בינתיים מזיין ונהנה מהחיים ומהכסף בעוד שפה כולם מגרבצים בבית ואוכלים סרט איך לממן את החלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאיפה הפלצתם תחרטה הזאת ש"אני לא יוצא ביום שישי ולא נהנה כי אני צריך להיות בבית לגדול" מזה החרא הזה?חחחחחחחחחחחחח הינה קחו לדוגמא את אליאב קרייזלר יוצא נהנה ובודיבילדר פייייייי מה שהסוכריות והמחטים עשו לו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אני גיליתי את נוסחאת הקסם שעושה אותך אנאבולי כל היום ![]() וכן אחי צחק פעם הייתי ככה ואני בטוח שגם אתה היה לך שלב כזה שהיית מורעל ולא רצית לעשות שום תזוזה ותנועה שלא קשורה לפיתוח גוף... בעצם למה אני מדבר בלשון עבר אתה כל החיים שלך מורעל ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ואם אין כסף תזמין את הזאת מהחדר כושר שלך שאמרתה לי שאתה רוצה שהיא די כוסית!!! לא גברית!!! ועושה סקוואטים ![]() תכניס לה קצת טסט איכותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |