|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() son your full of bullshit (קרדיט לארבל)
ראית איך המשחק הזה נראה?! יש משהו מיוחד בגרפיקה שלו? אתה בכלל לא מבין על מה אתה מדבר אח שלו רוצה לראות את הדרישות של UT3 (אנריל 2007 אם תרצה) Minimum System Requirements • Windows XP SP2 or Windows Vista • 2.0+ GHZ Single Core Processor • 512 Mbytes of System RAM • NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card • 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements • 2.4+ GHZ Dual Core Processor • 1 GBytes of System RAM • NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card • 8 GB of Free Hard Drive Space רוצה לראות את הדרישות של Crysis? Intel P4 2.8Ghz or AMD equivalent 1GB 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb אלו הדרישות מינימום שלו לא כבד במיוחד נכון? בהתחשב שאלו שני המשחקים שעומדים לצאת החודש שעושים מהפכה עם הגרפיקה שלהם בעולם המשחקים הדרישות של הסטרנגבולשייט הזה רק אומרות דבר אחד המנוע שלו גרוע! ואתה פשוט מדבר בולשייט שאתה אומר שיהיה צריך GTX8800 ו-E6600 כי אלו שני מוצרי High-End מה שאומר שהם מהשורה הכי גבוהה בשוק, והם בין המוצרים שעולים הכי הרבה מה שאומר ששום חברה בחיים לא תייצר משחק שהדרישות מינימום של המשחק שלה הם החלקים האלו, כי יותר מחצי עולם לא יוכל לשחק במשחק, מכיוון שאחוז האנשים שמחזיקים בהם לא כזה גבוהה ו-GTA IV לא הוכרז בכלל למחשב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() מאריק, ה-GTA החדש שיצא לא יצטרך את כל הדרישות שהבאת.
וגם אם כן (למרות שלא), אל תשכח מי כאן עובד במחשבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עובד במחשבים אבל בפוטושופ , טוב אתה יודע חחח סתם אחי ציטוט:
בכול מקרה זה מה שאני יודע , אני לא רושם סתם , בקצר כשה המשחק יצא אז נידבר חח ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() חח מה קשור מה שאני עובד לפוטושופ..?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט כתבתי באותו הזמן תגובה בנושא שקשור למה שהנשיא האיראני אמר על ישראל, אז נשארה לי ההתלהבות גם בתגובה הזאת ![]() |
|
![]() |
![]() |