|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אני, Igorek ו - Mikeo היינו חורשים על השיר והאלבום הזה ברמות שאתה לא מבין... Touch Of Evil, Metal Meltdown, Leather Rebel, All Guns Blazing... אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. אין, אחרי האימון היום נראה לי אני שומע את כל האלבום מההתחלה עד הסוף.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
angel of retribution קח תשיר נושא ANGEL http://youtube.com/watch?v=Sr7QPYMZGRk למרות שהתמונה שמופיעה שם היא של פיין קילר אבל נו..טוב..
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח מוניטין!!!! ![]() סתם אתה לא מקבל יש לך יותר מדי |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
איך כל בוקר הייתי מסכם במלים שלי את ה Friday Rocks שהיה והיינו רואים את הקליפים שהצלחתי להקליט... תאכלס, למרות שהיום יש את יוטיוב ואת כל תוכנות ההורדה אני מוכן לעשות את זה רק בשביל החוויה.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:cry_1: צריך לעשות מפגש כשתקבל חופשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() וכן המתופף שם מטורף לגמרי. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אבל לך כיף - אתה היית כבר מספיק מבוגר בתקופה של ה - Headbangers Ball...
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |