|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה לא נכון שיש כמה חומצות אמינו חיוניות שנמצאות רק בבשר, דגים ומוצרי חלב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון סופרים אבל לא בונים עליו כבסיס ההמלצה זה לספור 2.2 חלבון מלא מהחי ומעבר עד 1.5 פר פאונד בהחלט יכול לבוא כלא מלא .
בחיטוב לעומת מסה רוב החלבון ממש מלא וגרמים בודדים לא מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, כן, לספור חלבון מלא... ואגב הכמויות לא חייבות להיות כל כך זניחות, אם למשל בארוחה אחת אתה אוכל 200 גרם ש"ש זה 30 גרם חלבון!
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
סוכר-זאזה, הוא דיבר על ריכוז חלבון, לא כמות חלבון. לירן, אם אתה צריך להגיע נגיד ל-400 גרם פחמימה ביום ו-150 גרם חלבון, ובמקורות המזון שיש בהם 400 גרם פחמימה יש נגיד 80 גרם חלבון, אז מפה אתה יכול להשלים מחלבון מלא. הכוונה לא היתה שתאכל כמה שפחות מקורות מזון לחלבון מלא אלא שפשוט לא תוותר על הספירה של החלבון הלא מלא. אם נגיד אתה אוכל לפי תפריט של דיאטה קטוג'נית, אז מן הסתם אתה תאכל הרבה יותר מקורות מזון לחלבון מלא מאשר בתפריט למאסה למרות שכמות החלבון בשני התפריטים תהיה זהה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |