|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בלה בלה בלה, יאדה יאדה יאדה, דיברתי שטויות לא היה לי מה להגיד אז אני יטיף לחזרה בתשובה למרות שאני חוטא וצם ביום כיפור אז אני צדיק, יאדה יאדה יאדה, בלה בלה בלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בלה בלה בלה,יאדה יאדה יאדה(אוהב סיינפלד אה?),אין לי שם מטרה ותכלית בחיים חוץ מלגדול ולהתנפח,אני לא חושב שעוד איזה 10 שנים שאני יקים משפחה כו' אני יזניח את האימונים ויראה כמו צנון בנוסף אני חוטא וביום כיפור אני מביא ביד על סרטים כחולים מוזרים כאלה,יאדה יאדה יאדה בלה בלה בלה בלה. IN YOUR FACE! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נ.ב כל האתאיסטים החוכמולוגים חוטאים הרבה יותר (בלי קשר לחטאים של דת) אפילו מהחרדים ה"פנאטים" של 100 שערים(שגם הם לא משהו בחלק מהדברים אני לא ירחיב)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט לדעתי אדם שאין לו במה לאחז ובמה לאמין...לא ידוע איך לתאר ריך הוא חי.. אז יש כאלה שממלאים את החיים שלהם באמונה בה'(או אללה),חלק בישו,אחרים בבודהה ויש את המיוחדים...שמאמנים במוט אולמפי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז תגיד לי חביבי,מה אתה חושב שמצפה לך במוות...שומכלום לא?? בכיף שיהיה לך למה לא.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למות = לישון לנצח.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ביום כיפור בילתי בבית עם 10 סרטי DVD איכותיים, ואני לא רואה סיינפלד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |