|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לארה"ב יש יכולת לצאת למלחמה באיראן בגלל שיש להם כוחות במזרח התיכון ובעיראק ויש להם נושאות מטוסים ושאר ירקות. ארה"ב זאת מדינה שיכולה לצאת ולהכריע מדינות בלי שום גבולות. ישראל יכולה לצאת למלחמה רק עם מדינות שגובלות אותה וגם זה בערבון מוגבל מאוד(ראה מלחמת לבנון) השטח של איראן הוא פי 200 מישראל ולבנון, מה אתה רוצה לעשות שם בדיוק ואיך? מלחמת טילים או מלחמה אווירית בלבד לא מכריעות מדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לנו המון המון המון ודגש על טכנולוגיה, ישראל היא מדינה שחיה על הצבא, אפשר להגיד שישראל היא מדינה צבאית, מי שבישראל לא עושה צבא הוא נחשב לחרא משטמת מגעיל שווה לתחת, התקציב הכי גדול שלנו הוא הביטחון, אתה עוד תופתע לדעת מה צבא ההגנה לישראל מחזיק ברשותו במקומות שלא אני ולא אתה נכיר בחיים. אני לא משווה עדין כמובן את כוחנו לצבא ארה"ב, מה גם ארה"ב זה 300 מיליון תושבים אז מין הסתם אי אפשר להשוות, חוץ מזה בזמן בארה"ב פלשה לעירק אני עוד ההיתי חייל ויצא לי להיות בבסיס נבטים בדרום בזמן ששהוא שם חיילים אמריקאים ששהוא בארץ לצרכים כאלה ואחרים של האינטרס שלנו מפחד מתקפת טילים עירקית על ישראל,,, החיילים האמריקאים פשוט שוורים,, כל אחד סוס אמיתי חייל גולני שלנו נראה כמו איטרייה ליד חייל אמריקאי, פשוט מפלצות גנטיות בגובה 2 מטר.
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
שחכתי להוסיף לתגובה שלי לרן, שלארה"ב יש צי כל כך חזק בגלל שאת כל המלחמות שלה לאורך השנים כמעט אף פעם הם לא היו בגבולותיה, אלא אם זה מלחמת ספרד-ארה"ב או ארה"ב-מקסיקו שהן כמעט אותה מלחמה. וכמו כן יש את מלחמת האזרחים שהייתה בארה"ב (אני לא מחשיב את מלחמת העצמאות כי זה היה על מנת ליצור את ארה"ב.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה נותן להם שליטה מלאה במדיניות פנים וחוץ שלנו והיא מתערבת בצורה ארגסיבית מאוד אפילו בניהול פנים של המדינה שלנו. זה לא שהם עוזרים לנו, זה לא עזרה, זה קניה, הם מקבלים תמורה למחיר שלהם. ברור שזה עוזר לנו אבל זה גם מגביל מאוד, ובכל אופן זה לא סיוע זה קניה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רק טילי אטום מפילים מדינות, טיל אטום זה מה שנקרא דא פיינל סא'לושן. היום כבר יש טילי אטום שחזקים פי 10,000 בהוצמתם מהפצצה שהוטלה על הירושימה. מספיק מתקפות אוויריות חזקות וארוכות, ליעדים ממשלתיים, צבאיים, ואסטרטגים בעזרת מודיעין חזק . ע"מ להפיל כל משטר בעולם. עם תשאל אותי גם עשרות טילי טומהוק במקומות הנכונים יעשו את העבודה, ולאחר מכן כניסה קרקעית. אנחנו אבל סתם טוחנים מים, אין לאף אחד מחשבה בכיוון הזה, לא לנו ולא לאירן. מס' הקורבנות במלחמה שכזאת יהיה אסטרונומי. ואגב ישראל לא נלחמה בלבנון היא נלחמה בחיזבאללה בשטחים ספציפיים בשטח לבנון ובעיקר בדרומה, עם ישראל היתה נלחמת בלבנון זה היה נגמר כמו מלחמת ששת הימים, הפסדת צורב לאוייב הערבי.
![]() |
![]() |
#67 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב..
א. לארה"ב יש יצרניות משלה שעוברות את רפא"ל בכמה עשרות מונים...(לוקהיד מרטין.בואינג וכו'...)....ארה"ב לא צריכה את ישראל פרט למוח היהודי ולהמצאות קטנות וחמודות ישראל ממציאה...וגם בשביל ניסווי בנשק... ב. ועוד איך דרך טילם מכריעים מדינה...תראה איזה נזק עשו כמה קטיושות קטנות...ואני מתכוון קטטטננוווותתת.....תאר לך כמה נזק יעשו גדולות...מדויקות חכמות והרסניות יותר...תאר לך כמה כסף תאבד ישראל במלחמה כזאת...כסף שאחרי 20 שנה היא לא תצליח להחזיר... ג. אתם מזמזלים בוחה של ארה"ב וישראל...ארה"ב עכשיו עומדת בפני פיתוחים שלא יהיו קיימין אצל איראן גם עוד 10 שנים...חלק גדול מפיתוחים אלה פותחו בעזרת ישראל ואף יגיעו אליה...פיתוחים כאלה יביאו יתרון עצוווווםם במלחמה נגד מדינה כמו איראן...אני בכלל לא מדבר על פיתוחים קודמים של לפני שנה שנתיים שגם אותם איראן אינה יכולה להשיג... כל עוד ארה"ב איתנו אני מסיר דאגה מלבי...ברגע שהיא לא איתנו...אני צועק שמע ישראל ומנסה לשחות עד קפריסין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) קטיושות עשו נזק, אבל זהו, שם זה מסתכם. קטיושה אי אפשר לפוצץ באוויר זה כמעט בלתי אפשרי, טיל בליסטי ניתן בהחלט, איך חשבת שינטרלו את הסקאדים?? כמו כן משגרים את הטיל באירן כלומר יותר רחוק מעירק זה נותן מספיק מרחק לניטרול הטיל. 3) סתרת את עצמך מא' תחליט ישראל תורמת לארה"ב או לא??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
3) ישרא תורמת וגם תורמת.. אבל ארה"ב יכולה להסתדר גם בלעדיה...רוב בפיתוחים שהזכרתי משותפות עם מדינות נוספות כמו אוסטרליה איטליה הולנד תורכיה קנדה וכדומה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ג'ון קנדי אמר לגולדה מאיר בפגישה ההיסטורית בינהם בבית הלבן שכל עוד ארה"ב קיימת לישראל לא יקרה שום דבר רע, אין לך מושג עד כמה חשוב היה המשפט הזה, וזה רלוונטי גם היום להווה ולעתיד של המדינה שלנו.
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הזוי ביותר.. מזה פחדתי שקראתי את זה... נראה מטורףףף צריך לעשות סרט " The Jewminator" שבא מהעתיד להציל את המצב ! יש רעיונות לכוכב הראשי ?
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
עומרי? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() איראן 2006 :
ריאד שותה יין , מישהו מלשין עליו וכורתים לו את הלשון אחרי משפט ממלכתי.
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
"מזלמלים בוחה"...חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() חברה..תבינו שיש הרבה דברים שאתם אני ואנחנו לא יודעים...
אל תשוו בין מלחמת לבנון השנייה לבין המלחמה שעלולה להרחש עם איראן.. מלחמה נגד איראן לא תוכרע במי יכבוש את מי אלא במי יגרום נזק רציני יותר אחד לשני. הטעות שלנו במלחמת לבנון השנייה היא שאנחנו אימצנו שיטה שהוכחה כלא נכונה ..חשבנו שחיל האוויר יעשה את כל העבודה וטעינו.. אני מקווה שהצבא החכים קצת מהמלחמה האחרונה והבין שכדי להכריע מישהו אתה חייב כוחות רגליים ושיריון מתורגלים כמו שצריך למצבי מלחמות ולא מתורגלים לרדוף אחרי כמה ערבושים ילדונים בשטחים.. המלחמה האחרונה הוכיחה לנו שהיינו בשאננות וחשבנו שחיל האויר יעשה את הכל וזהו..ואחר כך שילמנו על זה. מדינה מכריעים רק בעזרת כוחות רגליים..חיל האויר אמור לחפות לסייע אולי לתת את המכה הסופית אבל בשום פנים ואופן לא להכריע את המחלמה לבד. ובגלל זה אתם צריכים להבין שנגד איראן מצב כזה לא יתרחש כי אנחנו רחוקים שנות אור מאיראן (הגזמתי ובצדק).. ואין לנו או להם אפשרות להעביר כוחות קרקעיים ... איראן מדברת הרבה וגם אנחנו..שנינו לא רוצים להיכנס לזה..ולכם רוב הסיכויים שזה לא יקרה.. הרבה פה מדברים מתוך חוסר ידיעה וזה מה שיפה.... אי הידיעה מביאה להכרעת מלחמות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אל תישכחו דבר חשוב!!
שהייתה שואה לא הייתה לנו מדינה!! ועכשיו כן!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלו האנשים המטומטמים שניהלו את הלחימה, קח לדוגמא את הקרבות בבינת ג'בל - שעלו לנו בחיילים רבים!!! במקום להפציץ את המקומות בו נמצאו החיזבאלל'ה, הם כנראה העדיפו זקן עם חמור על-פני החיילים שלנו.
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תזכורת גם לך וורטקס שארה"ב וחייליה נשחטו בויאטנם לפני כ-40 שנה..... ראשי חיילים אמריקאנים היו מונחים על מקלות ביערות ויאטנם בזמן שחיילים ויאטנמים היו מכינים מקושים ופצצות חכמות לאמריקאנים ביערות. אז צאו מהסרט.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שכשאמרת "הרבה פה מדברים מתוך חוסר ידיעה" לא התכוונת אלי כי אני יכול להעביר לך שיעורים שלמים על חיל האויר הישראלי ועל מלחמות בכלל... אני מסכים איתך בקשר לזה חיל האויר לא יכול לעשות את כל העבודה...זה נכון חלקי...אתה מתייחס למלחמה האחרונה בלבנון ששם נלחמנו באנשים שמתחבאים בבתים של אנשים אחרים...אין להם בסיסים מפקדות וכו'...למרות זאת חיל האוויר הצליח לפגוע בצורה מדוייקת (לרוב)...חיל האוויר יכול ועוד איך יכול לסיים מלחמה...(1945-הירושימה ונגאסאקי הביאה לסיום המלחמה וכניעתה של יפן...זה במקום כניסה של מאות אלפי חיילים אמריקיים שהיו נכנסים ליפן ונהרגים) שוב עניין המרחק לא מהווה פה מכשול גדול עד כדי כך...אוקיינוס שלם הפריד בין ארה"ב ליפן מה שלא הפריע להם לעשות מלחמה....וזאת רק דוגמא אחת... |
|
![]() |
![]() |