|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"לא נורא מאמי אני לא שונא אותך בואי תבואי אלי הבייתה לגור איתי אני ידאג לך טוב" ואז אני יוכל להגיד לכל העולם שאני מזיין בפראות כל יום את בר רפאלי ואף אחד לא יקבל אותה פרט אלי למעשה אף אחד לא ירצה כולם שונאים אותה ![]() חחחחחחחח הבת זונה יכולה להשיג 20 כמוהו ב 5 דקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() שראיתי "פותחת את הפה" הייתי בטוח שהכוונה למנהג האהוב עליה.
![]() |
#44 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח כל מי שמגיב פה ואומר שהיא :):):):) והוא שונא אותה (כמוני) אם היא תבוא אליו על 4 או ישב ויגיד לה - קחי אותי אישה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתבוא בעמידה.. שתבוא בעמידה על סולם אני יורד על 6 ומנשק לה ת'רגליים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוס אמא שלה הכוסית הזו,בנות צריכות לבשל להביא ילדים ולהסתכל על התקרה,כל השאר זה רק ניסיון לחקות גברים!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() איך אין לה בושה
להגיד כזה דבר כשהיא יודעת ב-100 אחוז ש-100 אחוז סיכויים אלפי משפחות שכולות ישבו ויקראו את הכתבה הזאת ואת הכותרת השרמוטה הזאת " עשיתי בשכל שלא עשיתי צבא " ואללה אתם יודעים מה , כל היופי הזה לא שווה כלום אם זה האופי שלה בשבילי היא האישה הכי מכוערת בארץ עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח לפני שנכנסתי לאשכול הייתי בטוח שהיא בלעה בובלול או משהו :):):):) "בר רפאלי פותחת את הפה" לא נשמע הכי טוב:laugh:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי רוצה שאיזה כושי אם 30 סנטימטר ידחוף לה לחור של התחת תבולבול ושהיא תרצח לשמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני, היא פצצה ולא סתם שמו תמונות שלה במגזין אמריקאי דבר שלישי, שתאמר מה שבא לה ושתעשה מה שבא לה, היא לא מתיימרת לכלום וזו זכותה לחשוב לומר ולעשות עם החיים שלה מה שהיא רוצה.
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי בהתחלה שהיא פותחת את הפה בשביל משהו אחר, בכל מקרה, כנראה זה מה שיקרה.
בואנה הייתי מעיף לה וואחד כאפה ולא רק עם היד ( ![]() היא עדיין אבל כוסית לצערנו. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי מקודם לפתוח פוסט על זה
ראיתי את הכתבה בעיתון כשהייתי בסופר וכמעט קרעתי את החזה עוף לשתיים מרוב עצבים. אני אישית חושב שהיא דוגמנית מטומטמת ואני מקווה שהיא תמות
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() לא יודע את מי אני יותר שונא עכשיו אולמרט או אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
הושעה
|
![]() בא לי לרוקן מחסנית עליה ועל הליאונרדו דה וינצ'י שלה... כמה שצה"ל זה גוף דוחה (והוא באמת די דוחה, תאמינו לי), אני לא הייתי מסוגל לחיות עם עצמי אם הייתי בורח משירות בצבא או שירות לאומי לגמרי - שלא לדבר כבר על חיים על חשבון אחרים. גם אם במקרה הכי פרוע דופקים לי פרופיל נפשי 21 אני אלך להתנדב איפשהו. אנשים מקריבים את החיים שלהם כדי שילדות מפונקות כמוהה יוכלו לחיות כאן בשקט ומקבלים יריקה לפרצוף. כל מי שאומר שהיא עשתה בשכל - חסר לב בדיוק כמוהה. בבסיס שלנו יש מלא בחורות שהייתי מעדיף לבלות זמן איתן מאשר לראות את רפאלי הזונה הזאת. מה לעשות, המדינה הזאת מושתתת על צבא, ברגע שפוגעים בחיילים - פוגעים בלב של כולם. חיילים במדינה הזאת הם הבנים של האוכלוסייה המבוגרת והאחים של האוכלוסייה הצעירה.
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() כמה היא יפה מבחוץ וכמה היא רקובה מבפנים
פשוט בושה..
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלמד אחרי באוניברסיטה תוציא תואר ראשון בעריכת דין\חשבונאות\רפואה \מה שבא לך תגיעה לגיל 30 תשתכר ב 25 שקל לשעה ונראה עם תצליך להרים את עצמך מהחור שאתה גר בוא בבת ים
![]() |