|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() בואו אני יסיים את הדיון הזה בכמה מילים ותקוו שאני צודק -
לאונרדו יזרוק אותה קיבינימט בשלב מסויים -> ואז היא תישאר בלי כלום, בלי הסיבה שהיא עזבה ובלי המקום ממנו היא עזבה. סוף סיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוס אמא שלה הכוסית הזו,בנות צריכות לבשל להביא ילדים ולהסתכל על התקרה,כל השאר זה רק ניסיון לחקות גברים!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שני, היא פצצה ולא סתם שמו תמונות שלה במגזין אמריקאי דבר שלישי, שתאמר מה שבא לה ושתעשה מה שבא לה, היא לא מתיימרת לכלום וזו זכותה לחשוב לומר ולעשות עם החיים שלה מה שהיא רוצה.
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דבר שני, כמו שאמרתי - סיבוב מסכן באל איי ואתה יוצא עם ימבה בחורות שלא רואות אותה ממטר. דבר שלישי והכי חשוב, אני מסכים איתה, אבל לאחר הדברים האלה אין לה זכות לחיות במדינה הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"לא נורא מאמי אני לא שונא אותך בואי תבואי אלי הבייתה לגור איתי אני ידאג לך טוב" ואז אני יוכל להגיד לכל העולם שאני מזיין בפראות כל יום את בר רפאלי ואף אחד לא יקבל אותה פרט אלי למעשה אף אחד לא ירצה כולם שונאים אותה ![]() חחחחחחחח הבת זונה יכולה להשיג 20 כמוהו ב 5 דקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח כל מי שמגיב פה ואומר שהיא :):):):) והוא שונא אותה (כמוני) אם היא תבוא אליו על 4 או ישב ויגיד לה - קחי אותי אישה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתבוא בעמידה.. שתבוא בעמידה על סולם אני יורד על 6 ומנשק לה ת'רגליים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח פייר, איך שהיא תחזור לארץ בלי כלום, כולם ידפקו אותה ב gang bang עצבני, יקרעו תאמא אמא שלה, היא תקבל כמיות חלבון לפנים, שגיל יפשוט תרגל. ואז היא תהיה :):):):), קרועה לגמרי מלאה חלבון שאין לה כלום, חוץ ממלא זרע בכול מקום.
![]() |