|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() עצום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ענק אתה יאללה חעחחעחעח ראיתי אותך אז באמיתי בדונה נבהלתי חחעחעחעחחעחע לא האמנתי שאתה עד כדאי כך גדול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אליאהב כל הכבוד על ההשקעה ראיתי תמונות שלפני זה נותן מוטיבציה אחושילינג...ודרך אגב על כמה קלוריות אתה עומד ביום כי ראיתי שאמרת לא מספיק אימונים רצחניים צריך לטחון אוכל ולעלות במשקל כדי לגדול..
![]() |
#124 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() אחי אתה נראה ענק, איך זה הסתדר לך בסוף עם הוירוס שקיבלתה?
וואו, נראה מדהים, איזה מאסה, פשוט ענק, הלוואי עליי.
![]() |
#125 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
תשמע כדי להגיד לשייטת או כל יחידה מובחרת אחרת, צריך כושר בסיסי, כי בגיבושים כולם מתעייפים בסופו של דבר, בגלל זה רק מי שהכי נחוש ומיש שיש לו הכי הרבה כוח רצון עובר!!
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עצום אחי! אתה ענק וזה מדהים המשך ככה [[=
קבל מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() ענק!!!
זה פשוט מטורף להגיע לרמה כזאת בגיל שלך (חחח שלנו..) דוגרי אני תופס ממך רצח וגם מהאומץ של סייקלים בגיל כזה.. קבל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התגובות תענוג לקרוא...
למי ששאל על התזונה , מחישוב קל הארוחת בוקר שלי מכילה יותר מ120 גרם פחמימה , 40 גרם חלבון מלא. ועוד כף חמאת בוטנים וכמה כוסות חלב לא יודע כמה זה יוצא |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תותח אתה חבל על הזמן גם במציאות וגם בתמונות חח אדיר אחי
![]()
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה לא אנושי אתה נראה כמו סוס יאור מה זה זה מאסה מטורפת , אני בגיל שלך ואני אפילו לא עשירית מזה , אתה ההשראה בשבילי ובהצלחה בהמשך הדרך אתה עוד תגיע לגדולות בענף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה מה אתה נורמלי מה לא הרבה 300 גרם חלבון ביום זה לא הרבה? חחח סתכל אולי טעית רשמתי לך 120 גרם פחמימה לא 120 קלוריות!!! 120 גרם פחמימה זה קרוב ל600 קלוריות תוסיף עוד 40 גרם חלבון תוסיף עוד כף חמאת בוטנים ו2 כוסות חלב זה יוצא הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלא נדע מה הולך שם בצהריים .. ומה אתה אוכל 300 גרם חלבון ביום ?? מה אתה מכפיל ביותר מ-3 במשקל הגוף שלך את החלבון ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בואו נסכם ככה?
אליאב אתה עצום! אתה ענק וזה פשוט מדהים. מי שיגיד אחרת רק מקנא. יש לך עתיד כלכך גדול, ואתה הולך להצליח בגדול! ומגיע לך לקבל את זה כי זה באמת מגיע לך.. אז אליאב תצליח בכל אשר תבחר [=.. ובהצלחה חבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]() אליאב, כל הכבוד לך, אתה פשוט נראה נפלא לגילך, זה לפעמים פשוט בלתי נתפס!
כל פעם שאתה מעלה תמונות חדשות, אתה מפתיע לטובה יש לך גנטיקה מעולה, תנצל אותה (לא שאתה לא עושה את זה עכשיו, אבל עדיין), ואתה רק תרוויח רק נקודה אחת שמעניינת אותי, וצריכה יותר לעניין אותך: מה מצב הרגליים שלך? פרופורציונאליות כלפי פלג גוף עליון? אתה לא מזניח אותן, אני מקווה... תעלה תמונה שלהם, שנדע המון בהצלחה בהמשך
![]() |
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לצערי קשה לי לעבוד רגליים חזק אני מבצע 5 סטים כבדים של סקוואט ונתפסות לי הרגליים בצורה מפחידה ממש נתפסות כל צעד הרגל מתיישרת בום נתפסת לאיזה דקה ככה אני לא יכול ללכת בכלל פעם ראשונה שזה קרה לי הייתי בדרך הביתה ופשוט נפלתי אחי באמצע החיים נפלתי לא יכולתי ללכת , זה כנראה שריר רגיש אצלי אני לא יודע מה לעשות עם זה... לכן הרגליים שלי במצב ממש , ממש אבל ממש גרוע... לא רגלי חסידה בכל זאת הארבע-ראשי סבבה אבל עדיין גרוע אם נשווה לגב או משהו כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() גוף פיצוץ אהבתי תכתפיים ותידיים