|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() כל הכבוד אליאב!
אני שמח שאתה מתחיל לראות תוצאות. נראה מצוין. בהצלחה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ואליאב לעזאזל השם משפחה שלך זה קרייזלר או קרייסלר??? מצד אחד אתה פותח את הפוסט כותב קרייזלר מצד שני הניק שלך זה קרייסלר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן שמע היא ממילא חולה על כל העסק הזה של הגוף והיא ממילא תמימה חח אז ניצלתי את זה קצת לטובתי מה יש בתכלס לא שיקרתי לה בקשר לשום דבר תקרא למעלה ותראה :] עריכה : חח סעמק התגובה הזאת יצאה בעמוד 4...תקרא בעמוד הקודם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 17 ו3 חודש? בהמה אתה אחי
נמאס לי אני מתחיל סייקל חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יענו אמרתי לה שמעי זה לא כזה מסוכן כולם לוקחים שחקני סרטים לוקחים לפני סרטים שהם רוצים לעצב את הגוף וגם מלא זמרים בחו''ל לוקחים כמו פיפטי סנט וגם כל השחקני פורנו מה את חושבת הם לוקחים הורמונים חחח קיצור ההיא התחילה להתלהב אמרה טוב אם זה לא סטרואידים זה בסדר חח לפעמים אני אומר תודה לאלוהים שלאנשים אין מודעות בכלום לענף הזה חחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נתונים יפים מאוד, התמונה לא מספיק טובה כדי שניתן יהיה להתרשם - ובכל זאת רואים שאתה עדיין חטוב יחסית.
בהחלט ילד פלא. בהצלחה אליאב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |