|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחד החזקים :
חרמן עם מצלמה: " היי כוסית" *~~דנוש > המאמוש~~*: " היי. מי אתה?" חרמן עם מצלמה: " אני רונן. ואני חרמן אש" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אני דנה. מאיפה אתה?" חרמן עם מצלמה: " אני חרמן!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אה מהחרמון? אני מחיפה" חרמן עם מצלמה: " אני מאשקלון" *~~דנוש > המאמוש~~*: " לא אמרת שאתה מהחרמון?" חרמן עם מצלמה: " אני רוצה אותך" *~~דנוש > המאמוש~~*: " מה זאת אומרת? אני לא למכירה" חרמן עם מצלמה :" את נראת טוב?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אני חמודה" חרמן עם מצלמה: " גם אני חמוד, רוצה לראות?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " איך לראות? אתה הרי בחרמון!" חרמן עם מצלמה: " אבל יש לי מצלמה" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה.. אז כשתחזור מהחרמון תראה תמונות" חרמן עם מצלמה: " לא, מצלמת אינטרנט" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אההה...! אז שלח תמונות!" חרמן עם מצלמה: " לא.. זאת מצלמה שאפשר לראות וידאו" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אז אתה יכול לשלוח לי וידאו לאיי סי קיו?" חרמן עם מצלמה: " אני יכול להראות לך וידאו בשידור חי" *~~דנוש > המאמוש~~*: " וואי! מאגניב!!! איך זה?" חרמן עם מצלמה: " פשוט מאוד.. עכשיו אני אפעיל" *~~דנוש > המאמוש~~*: " סבבה. איזה ערוץ להפעיל?" חרמן עם מצלמה: " מה ערוץ? זה במחשב!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אבל אמרת שידור חי! במחשב יש שידור חי?" חרמן עם מצלמה: " לא, זאת מצלמה ביתית שאתה יכול לשלוח ממנה למחשב" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה. אז שלח לי למחשב, אבל אין לי הרבה מקום לקבצי וידאו" חרמן עם מצלמה: " לא, את לא צריכה מקום! זה פשוט מראה לך כמו טלויזיה" *~~דנוש > המאמוש~~*: " טלויזיה במחשב כאילו?" חרמן עם מצלמה: " כן!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה. מאגניב, אז תראה!" חרמן עם מצלמה: " טוב, אני מתחיל לשלוח וידאו" *~~דנוש > המאמוש~~*: " רגע.. אני מחברת את הטלויזיה למחשב... איפה מחברים?" חרמן עם מצלמה: " את לא צריכה לחבר! פשוט תאשרי!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה.. טוב..." חרמן עם מצלמה: " שניה. את מוכנה? אני בלי חולצה" *~~דנוש > המאמוש~~*: " מה בלי חולצה? לא קר לך בלי חולצה בחרמון?" חרמן עם מצלמה: " אני באשקלון" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אבל אמרת קודם בחרמון!" חרמן עם מצלמה: " אמרתי שאני חרמן" *~~דנוש > המאמוש~~*: " מה זה חרמן?" חרמן עם מצלמה: " זה כאשר אני רוצה להיות איתך" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה! גם אבא שלי חרמן כשהוא אוכל סטייק!" חרמן עם מצלמה: " לא חרמן כזה. אני רוצה אותך!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה. אם אתה רוצה אותי, אז אתה חרמן?" חרמן עם מצלמה: " כן, חרמן עלייך! אז תאשרי את הוידאו" *~~דנוש > המאמוש~~*: " רגע... אמא שלי קוראת לי. היא גם חרמנית עלי" חרמן עם מצלמה: " אמא שלך לא חרמני עלייך... אני מקווה. חרמן זה כאשר אתה רוצה מישהו מינית. את יודעת מה זה סקס?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כן.. זה כאשר בסרטים מעשנים סיגריה" חרמן עם מצלמה: " בערך" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אבא שלי עכשיו עושה סקס עם חברים שלו במרפסת. יש מלא עשן סיגריות" חרמן עם מצלמה: " סקס זה מה שלפני הסיגריה" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כשאבא שלי דיבר עם המזכירה שלו בטלפון זה היה סקס?" חרמן עם מצלמה: " לא, סקס זה כאשר גבר ואישה שוכבים ביחד והוא מכניס לה את מה שיש לו בין הרגליים" *~~דנוש > המאמוש~~*: " לאיפה???" חרמן עם מצלמה: " בין הרגליים של האישה. מה את לא יודעת?!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " למה שהוא יכניס לה את התחתונים בין הרגליים?" חרמן עם מצלמה: " לא את התחתונים, משהו אחר! מה שמתחת לזה! את יודעת מה זה זין?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כן. אז הוא מכניס לה את זה בין הרגליים?" חרמן עם מצלמה: " הללויה!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " ומה היא עושה עם זה?" חרמן עם מצלמה: " מה זאת אומרת? הוא מכניס ומוציא, והם נהנים" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כן" חרמן עם מצלמה: " אז רוצה להפגש בסוף השבוע?" (כעבור כמה דקות) *~~דנוש > המאמוש~~*: " אבא שלי כועס עלי" חרמן עם מצלמה: " למה?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " בגללך!" חרמן עם מצלמה: " למה?!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אמרת שסקס זה כיף!" חרמן עם מצלמה: " נכון" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אבל אבא שלי כעס עלי כשביקשתי סקס" חרמן עם מצלמה: " ביקשת ממנו סקס??!? את לא אמורה לעשות את זה עם אבא שלך!!" *~~דנוש > המאמוש~~*: " למה?" חרמן עם מצלמה: " כי הוא קרוב משפחה שלך" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אהה.. אסור עם קרובי משפחה?" חרמן עם מצלמה: " ברוב המדינות אסור" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אז רגע, גם ההורים שלי קרובי משפחה, למה הם עושים סקס?!?.." חרמן עם מצלמה: " אממ.. כי לפני זה הם לא היו קרובי משפחה" *~~דנוש > המאמוש~~*: " לפני שהם התחתנו הם לא היו קרובי משפחה?" חרמן עם מצלמה: " מקווה בשבילך שלא. איך בגיל 13 את עוד לא יודעת את זה?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " לא שאלתי אותם" חרמן עם מצלמה: " בכל אופן, רוצה להפגש לעשות איתי סקס?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " אתה מביא סיגריות?" חרמן עם מצלמה: " כן" *~~דנוש > המאמוש~~*: " לא רוצה!" חרמן עם מצלמה: " למה?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כי סיגריות זה לא בריא" חרמן עם מצלמה: " אז בלי סיגריות" *~~דנוש > המאמוש~~*: " תלוי, מה התחביבים שלך?" חרמן עם מצלמה: " למה זה קשור?" *~~דנוש > המאמוש~~*: " כי התחביב שלי הוא להתחזות לילדות קטנות בנות 13. אגב, נעים מאוד, אני רב פקח אהרון וייס, שוטר למעלה מ-20 שנה. בכלא כבר ילמדו אותך מה זה סקס.. נתראה עוד מספר דקות. ביוש" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אליאב...אם זה אמיתי אז זה הדבר הכי ענק שראיתי!!!
|
![]() |
![]() |