|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תאמת כן ,יש בעיה גדולה מאוד אין סיבה לקלקל שירשור שמוקדש לתחרות הכי גדולה בשנה ....סתם בגלל שלך זה לא קוסם . תהיה ילד גדול ,תדע לסתום את ה'פה כשזה לא לעניין לדבר.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אתה ולא אף אחד בעולם הזה לא יסתום לי את הפה ואני אגיד מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה. ואני ילד גדול אני חושב שאפילו יותר ממך , תמשיך להדליק ממטרות בצבא ותפסיק לזיין לי בשכל מתי כן לדבר ומתי לא לדבר , התלהבת יותר מדי בזמן האחרון וכנראה משהו צריך להעלות אותך על הקרקע. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה מודע לזה שהתחרות הזאת חשובה לאנשים שאשכרה אוהבים את הספורט הזה ? ותרגע עם העקיצות האישיות ,אני לא לקחתי אתזה לכיוון אישי ,תראה קצת בגרות ואל תעשה את זה בעצמך.
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התנך מקודש כאילו קדוש ומוקדש זה כאילו הוא במיוחד לתחרות...אין קשה לתנך חחח |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני אוהב אותך אחי, אבל אף אחד לא ידבר ככה על ארבל, לפחות לא כשאני שם. וכן, זה בגלל שהזין שלו בתחת שלי, מצחיק מצחיק. כבה ת'תחת שלך ומהר. יש תרבות דיון ואם אתה רוצה לגרור את זה לפסים אישיים, יש תרבות רחוב. בשניהם נראה לי שהוא יכול לגרום לך נכות קשה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |