|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך זה יכול להיות שהמתחרים מדרדרים משנה לשנה? הרי הם אמורםי להתקדם [כמו מרטינז לדוגמא] ולא לרדת. ג'אי ורוני נראים ממש לא טוב, מרטינז נראה הכי טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זה קורה , הגוף לא יכול לעמוד בעומס שנה אחרי שנה ....זה קטע של עייפות חומר להגיע טוב יותר כל פעם זה מעמסה אדירה על הגוף ,עם השנים זה כבר הולך ונעשה יותר קשה כשאתה בן 20+ , 30 + להגיע כל תחרות יותר טוב זה לא מורגש על הגוף (או לפחות לא נראה לעין ) ,אבל כשאתה מתחיל להריח את גיל ה40 ,זה כבר הזמן עובד לרעתך. ודרך אגב ,אתה מגזים בטירוף,קאטלר לא נראה רע בכלל ,הוא פשוט מחזיק ממש קצת נוזלים ,אתה מדבר מהתחת.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הוא נראה אותו דבר עם טיפה נוזלים ,זה פשאלה ,אבל הוא לא נראה רע בכלל בנוגע לקולמן אתה יודע שקולמן גמר את הסוס ברגע שהוא עומד ליד דניס וולף ודניס נראה כמו אבא שלו ..
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
רוני הרבה אחרי השיא. בכל זאת, לא מסכים עם מני לגבי האימרה ש"בושה לפרוש ככה". יש אנשים שלא יודעים מתי די, קולמן הוא פשוט ספורטאי בדם - הוא חשב שיוכל להחזיר לעצמו את הכתר. הניסיון שלו לגיטימי ומעורר הערכה. הוא יזכר לנצח כאחד הגדולים בכל הזמנים, והתחרות הזאת בכלל לא תיספר לו: היא לא תקלקל את הרושם האדיר שהוא משאיר על האנשים שאוהבים את הספורט הזה. אגב לגבי ענין האבא: דניס שוקל כעת 250 ליברות כאשר רוני קרוב ל 300, אז איך אפשר להסביר את זה?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יודע שזה ילדותי, אני יודע שלא צריך, אבל זה בשביל כל מעריצים רוני:
נהנהנהנהנהנהנהנהנהננהנהנהנה אמרתי לכם!
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין כמה חזק צחקתי עכשיו
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
רוני בחיים לא שוקל קרוב ל300 ליברה ....אני בכלל שמעתי שהוא שוקל 261 על הבמה (הכי נמוך שלו ב4 שנים האחרונות ) ,רוני לא שקל 300 ליברה כשהוא היה ב2003 בשיא המסה הפסיכית שלו ונראה כמו חייזר שהישתלט על התחרות ,אז עכשיו כשהוא נראה כמו צל חיוור של עצמו הוא ישקול 300 ? על מי הם מנסים לעבוד ?
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מאוד הגיוני, אבל בסרטון שמני נתן פה רשום ככה, אז מה הם משקרים?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |